Wij zijn trots om te melden dat wij binnenkort voor het eerst een waar woon- en lifestyle event zullen gaan bezoeken. Wij zijn zeker dat wij hier nog meer inspiratie op kunnen doen om zo nog leukere en inspirerende blogs te schrijven voor jullie. Het woon- en lifestyle event dat wij gaan bezoeken is The Art of Living Event in ’s-Hertogenbosch. Op dit event komen high end particulieren en professionals tot elkaar en is de perfecte plek om inspiratie op te doen op het gebied van interieur, bouwen, architectuur, tuinen en lifestyle. Dus voor ons dé perfecte plek om inspiratie op te doen voor nog leukere en inspirerende blogs.

Het programma

Het event wordt voor het eerst georganiseerd door het woon- en lifestyle magazine The Art of Living en zal duren van donderdag tot en met zondag. Op donderdagavond zal het event geopend worden onder het genot van diverse optredens, een hapje en een drankje. Op vrijdag gaat het event dan echt beginnen, het event is als het ware opgedeeld in twee gedeelten. Op vrijdag is de dag speciaal ingericht voor professionals op het gebied van wonen terwijl het weekend in het teken staat van inspiratie op het gebied van interieur, bouwen, architectuur, tuinen en lifestyle. De zaterdag en zondag zijn perfect wanneer je meer wilt weten over de nieuwste auto’s, unieke woonstijlen en exclusieve tuinontwerpen.

Naast een mooi event met verschillende soorten exposanten zal The Art of Living op vrijdag 29 maart een hardcover boek met ruim 30 villa projecten in samenwerking met toparchitecten en designer presenteren.

Woon- en Lifestyle event

Exposanten

Op het event zullen ruim 80 exposanten zich presenteren. Zo kun je bedrijven vinden die bekend staan om het inrichten van tuinen, maar ook bekende architecten en binnenhuisarchitecten vind je op dit event. Maar ook bedrijven die jou kunnen helpen met het verzorgen en waarmaken van jouw droomreis of het uitzoeken van jouw droomauto. Daarnaast zullen er tijdens het event meerdere masterclasses worden gegeven door diverse designers, zoals Marcel Wolterinck, Osiris Hertman, Linda Lagrand en Eric Kant, om zo achter de werkwijze van deze professionals te komen. Er zijn dus genoeg bedrijven en momenten om inspiratie op te doen.

Wij zullen namens MyLovelyHome dit woon- en lifestyle event bezoeken gedurende het weekend. Wellicht zien wij jullie daar! Voor meer informatie en tickets, bezoek The Art of Living Event site.