Hoogpolige vloerkleden zijn een uitstekende manier om meer stijl en comfort in je woning te brengen. Het is niet voor niets één van de meest gewilde vloerkleden. In menig interieur zal een hoogpolig kleed uitstekend staan en een werkelijke verrijking zijn voor jouw woonsfeer. Een hoogpolig vloerkleed ziet er prachtig uit en zorgt ervoor dat de ondergrond heerlijk zacht en warm aanvoelt. Deze tapijten zijn uiterst populair, doordat ze in elke woonstijl tot hun recht komen. Wanneer je voor een frisse kleur kiest, kan een hoogpolig tapijt het gehele jaar worden neergelegd en zul je erin elk jaargetijde van kunnen genieten. Plaats een hoogpolig tapijt in de woon- of slaapkamer en menigeen zal onder de indruk zijn van de warme uitstraling die hierdoor is te realiseren.

Tapijten voor binnen en buiten

Hoogpolige tapijten koop je bij Floorpassion Nederland. Deze gigant in woonkleden beschikt over een ruim assortiment aan vloerkleden, voor zowel binnen als buiten. Wellicht had je het nog niet bedacht, maar vloerkleden kunnen ook eenvoudig buiten worden neergelegd. Het materiaal is anders dan bij vloerkleden voor binnen, waardoor het eenvoudig buiten kan worden neergelegd. Hoogpolig tapijt kan in zekere mate ook voor buiten worden aangeschaft.  Ook hier kun je profiteren van een zachte ondergrond, evenals binnen in de woon- of slaapkamer. Voldoende opties zijn beschikbaar in een ruim assortiment aan vloerkleden. Zo vind je altijd een geschikt exemplaar dat geheel past bij jouw woonstijl. Er is voldoende keuze beschikbaar, waardoor het uitzoeken een heus feest wordt. Afhankelijk van jouw woonstijl kun je de perfecte tapijten voor binnen en buiten vinden.

Hoogpolig tapijt op maat bestellen

Tapijten zijn in diverse maten en vormen verkrijgbaar. Binnen een uitgebreide collectie aan hoogpolige tapijten vind je ronde, vierkanten of langwerpige tapijten. Ook kun je kiezen voor verschillende kleuren, kleurcombinaties of motieven. Wanneer je een vloerkleed wilt uitkiezen voor jouw bedrijf, kun je ervoor kiezen om een hoogpolig vloerkleed in bijpassende huisstijl te laten maken. De kleuren en motieven worden dan afgestemd op jouw huisstijl en het hoogpolig tapijt wordt op maat besteld en bezorgd. Je kunt hiervoor eenvoudigweg de ‘op maat’ module gebruiken, waarbij je jouw specifieke wensen aangeeft. Je kunt het gewenste formaat opgeven, de kleur vermelden en overige kenmerken aangeven. Je ziet direct welke prijs wordt gevraagd voor jouw hoogpolige vloerkleed op maat.

Je keuze maken

Om een goede indruk te krijgen van hoe een hoogpolig tapijt zal staan in jouw woning, kun je een moodboard maken. Hierop kun je jouw woonkamer inrichten met mooie meubels en een bijpassend vloerkleed inbeelden. Met de juiste afbeeldingen krijg je een goed beeld van wat mogelijk is en welk vloerkleed optimaal zal staan in jouw woning. Je hoeft daarna enkel nog op zoek te gaan naar een vloerkleed dat overeenkomt met de afbeelding. Een absolute winnaar kan eenvoudig worden gevonden in een ruime collectie aan tapijten en vloerkleden. Wanneer je eenmaal een keuze hebt gemaakt, bestel je eenvoudig een staaltje. Een voorbeeld van het uiteindelijke tapijt wordt dan opgestuurd, zodat je het materiaal kunt bekijken en kunt vaststellen of dit inderdaad de juiste keuze is.

 

Meer inspiratie over vloerkleden opdoen? Check onze volgende blogs: