Urbex is niet een term die bij iedere kunstliefhebber een belletje doet rinkelen. Laat staan bij de standaard bezoeker. Maar zoals bekend heeft Schilderijenshop een zeer gevarieerd en uniek aanbod en spelen wij ze deze Urbex schilderijen in op de wensen van de klant. Maar voor de lezer die geen idee heeft wat er met deze term bedoeld wordt; Urbex staat voor Urban Exploring. Urbex schilderijen zijn portretten van verlaten gebouwen die op een karakteristieke manier zijn afgebeeld. Gebouwen die veelal op Urbex schilderijen worden geportretteerd zijn theaters, kerken, fabrieken, villa’s, ziekenhuizen etc.

Urbex schilderijen
Urbex slaapkamer

Op plexiglas, aluminium of anders?

Urbex schilderijen zijn plexiglas schilderijen of gedrukt op aluminium. Deze techniek is relatief nieuw en zorgt voor een gaaf aanzicht. Om je een indruk te geven van Urbex kunst en hoe je deze goed kunt toepassen in je interieur hebben we dit voor je gevisualiseerd.

Urbex schilderijen: industrieel en modern

Zoals je ziet staan Urbex schilderijen heel stoer in een industriële ruimte. Maar dat is natuurlijk geen must. Ook in een klassieke of moderne ruimte past deze stijl goed. Kortom; Ben je dus op zoek naar een echte eye-catcher voor in huis? Ga op zoek naar Urbex wanddecoratie dat echt bij je past. Succes!

Tip: Volg DeluxeArt op Instagram

urbex boven bank