Voor je het weet is het weer februari, de maand van carnaval. Doordat we carnaval nu al 2 jaar op een rij carnaval gemist hebben, is het belangrijk om dit jaar zo origineel mogelijk uit te pakken. Daarom hebben we voor jou de ultieme top 10 van originele carnavalskleding opgesteld.

10. Maak een reis naar het dinosaurus tijdperk

We beginnen de top 10 met een reis terug in de tijd. Ga verkleed als een echte dinosaurus, met dit opblaasbare t-rex pak heb je een originele carnavalsoutfit. Om het nog leuker te maken, kan je samen met je vrienden hetzelfde pak kopen, waardoor er een ware dinosaurus bende ontstaat.

Dinosaurus carnaval kostuum

 

9. Wordt de hoofdrolspeler in je eigen serie

Peaky Blinders de serie waar veel mensen niet mee kunnen stoppen met kijken. Met deze originele Peaky Blinders outfit speel jij de hoofdrol in je eigen serie. Maak je outfit, die zal bestaan uit jaren 20 kleding, compleet door er bijvoorbeeld een nep sigaar aan toe te voegen. Zo ben je helemaal klaar voor carnaval 2022.

Peaky blinders carnavals kostuum

8. Ga op een foute safari

Met deze foute safari outfit weet je zeker dat je op gaat vallen tussen de menigte. Je gaat namelijk op je eigen foute safari, dit doormiddel van een broek, jas en hoed met een tijgerprint. Maar duik je liever nog verder de jungle in? Dan is een zebraprint wandelstok erg leuk om erbij te doen.

Jungle fout kostuum

7. Ben jij het lekkerste hapje?

Heb je altijd al willen weten hoe het is om een pizzapunt te zijn in plaats van er eentje te eten? Dan is dit het ideale pizza pak voor jou. Dit pak is zowel voor mannen als vrouwen en is goed te combineren met een leuke carnavalsbroek. Mocht je toch niet zo fan zijn van pizza, en liever door het leven willen als een hamburger dan is dat ook geen enkel probleem.

Pizza en hamburger kostuum

6. Toon je emoties samen met je vrienden

Wil jij samen met je vrienden of vriendinnen een leuk pak hebben? Dan zijn deze drie emoticons pakken de geschikte carnavalspakken voor jou. Ben jij liever de persoon die knipoogt, verliefd wordt of heel hard lacht, het kan allemaal. Ook zou je nog bij dit kostuum gele kledij kunnen toepassen, om zo nog meer overeen te komen met het emoticon pak.

emoticons carnaval kostuum

5. Ga volledig goud

Bij een echte foute party kan natuurlijk niemand ontbreken met een foute party kleding. Doordat dit pak goud metallic van kleur is, val je nog meer op dan met een normaal goud pak. Combineer dit pak bijvoorbeeld met foute gouden schoenen en je outfit is af.

Goud metallic carnavals kostuum

4. Leef je eigen sprookje

Ben je opzoek naar een leuk pak samen met je partner, dan is dit pak misschien wel wat voor jou. De grote bozen wolf en roodkapje passen perfect samen en maken jullie het ultieme carnavals koppel.

roodkapje en boze wolf kostuum

3. Het coolste biertje van de kroeg

Met dit bier trainingspak ben je het coolste biertje van de kroeg. Dit pak is zowel voor man als vrouw en is te combineren met bijvoorbeeld een bierglazen bril. Doordat het een trainingspak is, is het ook erg comfortabel.

bier kostuum

2. Het lichtpuntje tijdens carnaval

Met dit pak is het zeker dat je het lichtpunt bent met carnaval. Dit doordat er led verlichting op je pak zit. Deze ledverlichting kan ingesteld worden op verschillende kleuren. Dit pak is zeer uniek, je zou hier bijvoorbeeld ook een disco piraat van kunnen maken. Uiteraard behoort ook een meer standaard carnavalsjas dames of heren tot de mogelijkheden.

LED lichtgevend carnavals pak

1. Klaar voor de strijd

Met dit pak word je de nieuwe Asterix of Obelix, om nog meer in het thema te komen zou je je kostuum bijvoorbeeld kunnen aanvullen met een zwaard, bijl en of schild. Zo ben jij helemaal klaar voor de strijd, zowel tegen man of vrouw dit omdat er zowel een mannelijke als vrouwelijke variant voor het pak is.

Viking kostuum

Hopelijk ben je na het lezen van deze blog helemaal klaar voor carnaval. Mocht je graag nog andere styling tips willen zie dan ook één van de andere blogs.