Het is alweer september en dat wil zeggen dat het jaar 2021 voorbij lijkt te vliegen. Voor we het weten gaat het nieuwe jaar al van start en bij een nieuw jaar horen natuurlijk nieuwe trends. Wij zijn er vroeg bij om jullie als een van de eerste de kleurentrends van 2022 te showen. Wij laten je zien hoe je deze kan meenemen in je interieur en hoe je je nagellak hierop aanpast. Zo hoef jij je niet druk te maken dat je iets mist en ben je in elk opzicht on trend!

Candy pink

Hoewel veel mensen de kleur roze vaak te aanwezig vinden, wordt het een van de kleurentrends van 2022. Aankomend jaar zien we vooral het harde roze terug komen zoals Fuchsia roze. Door dit subtiel toe te voegen in je interieur door middel van kleine accessoires of houdt je het toch rustig. Mag het wat uitdagender? Verf dan eens een van je muren roze. Ook in de nagelwereld zien we dat roze een echte trend aan het worden is.

interieur roze

 

Happy Orange

Een tijdje geleden zagen we de okergele kleurtrend bij veel mensen in huis. Deze trend zien we ook in 2022 terugkomen maar dan net even een tikkeltje anders. Waar de okergeel trend meer richting het goud ging, neigt het geel van 2022 meer naar het oranje, ook wel happy orange genoemd. In de onderstaande afbeeldingen is goed te zien wat er met geel/oranje bedoeld wordt.

Oranje interieur

Shadow blue

Naast de okergeel trend zagen we deze kleur ook al eens voorbij komen. Denim blue, kun jij het je nog herinneren? De hectische corona tijd willen we afsluiten door middel van shadow blue in huis te halen. Deze kleur straalt alleen maar rust uit en dat is precies wat we nodig hebben op dit moment.

blauw grijs interieur

Pine tree green

Deze grijstint wordt doorgetrokken naar groen. Niet alleen grijs/blauw maar ook grijs/groen zullen we veel terug gaan zien in zowel de interieur als beauty branche. Deze groene kleur verwijst naar de natuur omdat mens en natuur een steeds sterkere connectie krijgt.

Groen interieur

Cream white

Als laatst zal de witte, neutrale trend zich verder door ontwikkelen in 2022. Het extreem wit zal plaats maken voor een wit met een cream tintje. Ook met deze kleur willen we de rust terug vinden. Daarnaast straalt het een bepaalde zuiverheid uit die wordt doorgevoerd in zowel interieur en beauty als fashion.

wit interieur