Leg jij ook graag ’s avonds je kleding klaar om het de volgende dag – zonder na te denken – aan te kunnen trekken? Of wil je je favoriete mode items centraal op een mooie manier verzamelen? Een kledingrek op je slaapkamer is hiervoor ideaal: zo kun je je kleding en accessoires altijd netjes ophangen en zonder kreukels aantrekken. Met dit DIY pakket zet je in een handomdraai je eigen stijlvolle roestvast stalen wandrek in elkaar!

Het blijft voor velen van ons een eeuwige struggle: je gooit je kleding altijd snel op bed of op een stoel. Dit ziet er niet alleen rommelig uit, maar je kleding zit hierdoor ook nog vol met kreukels. We hebben allemaal wel eens het probleem dat we niet meer weten waar we met al deze spullen naartoe moeten. Om het wat makkelijker te maken en je slaapkamer leuk aan te kleden, hebben we deze decoratieve RVS ladder ontwikkeld die je zelf thuis in elkaar kunt zetten en tegen de muur kunt bevestigen. Hiermee hang je je kleding en accessoires netjes op en is je slaapkamer altijd opgeruimd. Door het gebruik van buiskoppelingen heb je dit wandrek gemakkelijk en snel gemonteerd, ook als je niet zo’n klusser bent. Het enige wat je hoeft te doen is het aandraaien van de inbusschroefjes! Door dit demontabele systeem heb je tevens in een handomdraai extra onderdelen toegevoegd of weggehaald.

Benodigdheden:

  • 4 stokschroeven M8 x 60 met dopmoeren M8
  • Inbussleutel 5 mm
  • Boor 10 mm
  • Steeksleutel 17 mm
RVS buis

Stap 1: Dit wandrek wordt geleverd als kant-en-klaar DIY pakket met losse onderdelen.
Leg deze onderdelen uit en beslis waar je de treden van de ladder wil positioneren. Wil je gelijke ruimtes tussen alle treden of wil je er iets mee spelen? Het leuke is dat het niet uitmaakt als je dit later nog wil veranderen: de buiskoppelingen zijn gemakkelijk los te draaien en te herpositioneren.

Stap 2: Zet het rek in elkaar door de buis te verbinden met de koppelingen. Zet deze vast met een inbussleutel. Let erop dat alle schroefjes stevig aangedraaid zijn.

Stap 3: Bevestig het wandrek tegen de muur met de stokschroeven en dopmoeren.

Tip: Op je slaapkamer of hal is deze wandladder ideaal om kleding, sjaals, tassen en andere accessoires aan te hangen. Gebruik deze op je badkamer om alle badhanddoeken en bijvoorbeeld je badjas of pyjama netjes op te hangen, zodat je er gemakkelijk bij komt als je uit de douche komt.

RVS wandrek

Met de DIY meubelpakketten van RVS Land zet je in een handomdraai de mooiste projecten in elkaar: kies uit bovenstaand wandrek, een tafelonderstel of kapstok. Heb je een ander meubel van RVS in gedachten die je in elkaar wil zetten met RVS buiskoppelingen? Bekijk hier alle mogelijke buiskoppelingen en benodigdheden voor het maken van jouw eigen DIY project van roestvast staal.

Wij vinden het leuk om jouw eindresultaat te bewonderen! Plaats jouw project op social media en tag ons op Facebook of Instagram.