Een nieuwe vloer is een belangrijke beslissing om te maken. De vloer moet lang mooi blijven en perfect aansluiten bij jouw interieur. Misschien wil je een echte eyecatcher maken van je woonkamer-, keuken of slaapkamer vloer. We geven je hieronder een aantal ideeën voor vrolijke vloeren in huis.  

Warm met een speelse uitstraling

We kunnen allemaal een beetje extra warmte gebruiken en dit zien we ook terug in de nieuwste trends op het gebied van vloeren. Bij een houten vloer heb je keuze uit diverse kleuren en legwijzen. De Hongaarse punt is een voorbeeld van een speelse houten vloer. Je kunt kiezen voor echt houten planken of houtlook materiaal, zoals pvc of houtlook tegels op de vloer

Tegels in allerlei kleuren 

Bij keramische tegels zijn de mogelijkheden eindeloos. Behalve een warme houtlook, zijn er diverse andere looks, zoals beton en marmer mogelijk. De meest creatieve designs met vrolijke kleuren, zorgen voor een unieke stijl in huis. Neem eens een kijkje in één van de mega showrooms van TegelMegaStore voor de nieuwste tegel inspiratie of shop online.

Creatief met stoffen

Vloerkleden zijn een stijlvolle aanvulling op elke vloer. Hiermee maak je je interieur helemaal af en precies naar jouw smaak. Heb je op dit moment strakke vloeren in huis? Combineer deze dan met vrolijke kleden in verrassende kleuren en patronen. Vooral in een Bohemian stijl interieur zie je vaak zachte vloerkleden in trendy stijlen. Maar ook wanneer je een industriële look wilt behouden, zijn er vloerkleden te vinden voor in huis.

Mix & match jouw ideale stijl

Welke stijl wil jij in huis creëren met jouw nieuwe vloeren? Ga je voor hout, tegels, of geef je je huidige vloer een make-over met nieuwe vloerkleden? Als we iets hebben geleerd van de interieurtrends van de afgelopen jaren is het wel dat alles mogelijk is. Verschillende stijlen, kleuren, materialen en patronen. Mix en match jouw nieuwe vloeren tot een unieke stijl.