Omdat we nog van lekker zomers weer aan het genieten zijn is helemaal geen straf om eens lekker je tuin te decoreren. Maar herken je het probleem dat je het wel graag wil, maar niet weet wat leuk staat in je tuin? Daar willen wij je graag van af helpen want de stijltip die we nu voor je hebben zijn leuke tuinposter!

buitenposter
tuinversiering

Waarom tuinposters?

Waarom tuinposters een meerwaarde hebben voor je tuin is eenvoudig. Omdat tuinposters je tuin kleurrijk maken. En omdat planten en bomen niet in bloei staan in het najaar heb je iets anders nodig dat gezelligheid en sfeer uitstraalt. De posters zijn bestendig tegen alle weertypen maar wanneer je ze in een schaduwrijke omgeving hangt zal de kleurechtheid beduidend langer zijn. De kleurechtheid staat nu gemiddeld op drie jaar. En ander voordeel is dat tuinposters zeer betaalbaar zijn. Voor een paar tientjes heb je al een mooie plaat.

Verschillende soorten tuinposters

Er zijn veel verschillende soorten tuinposters. Zowel qua formaat als qua print. Populaire thema’s zijn bijvoorbeeld Dikke Dames of posters met dieren. Wat geeft er nou een sfeervoller beeld van fictieve kleurrijke koeien aan je schutting?! Ook kinderen zijn dol op posters met vrolijke diertjes erop!

Zelf heb ik een tuinposter in mijn achtertuin. Omdat ik best veel groen heb, heb ik gekozen voor een poster met natuur erop. Dit staat mooi in contrast met de rest van de tuin en straalt rust en symmetrie uit.

Montage

Zijn deze posters moeilijk te bevestigen vraag je je wellicht af? Het antwoord is nee. Met behulp van schroeven en spijkers hang je jouw poster op je favoriete plek.

Wij zijn erg benieuwd of je deze stijltip waardevol vond? Zo ja, stuur ons een foto van jouw tuin met tuinposter erin. Succes met decoreren! Niet geheel onbelangrijk, wij weten ook nog een goed adres waar je mooie en betaalbare tuinposters kunt bestellen.