Iedereen kent de Dikke dames wel! Deze vrouwen zijn echte levensgenieters die houden van lekker eten en genieten met kleur en geur van de beste glaasjes wijn en champagne. Nu de winterperiode nadert en alles om ons heen weer grijs en grauw kleurt, wordt het tijd om wat kleur en gezelligheid in huis te halen. Wij delen onze top 3 schilderijen van de geweldige Dikke Dames schilderijen. We hopen je van wat inspiratie te voorzien, zodat je kunt nagaan welk Dikke Dames schilderij dat jouw interieur deze winter mag gaan opvrolijken. Op die manier kun jij deze winter, net als de Dikke Dames zelf, genieten van de warmte, gezelligheid en kleur bij jouw in huis!

Dikke Dames high tea op zondagmiddag

dikke dames high tea op zondagmiddag

Dikke Dames schilderij uit de collectie van Schilderijenshop

Dat de Dikke Dames goed voor zichzelf kunnen zorgen, blijkt ook uit dit prachtige schilderij. Gedurende een hightea op zondagmiddag, wordt er geen thee, maar een lekker glaasje champagne uitgeschonken. Dit geeft wederom aan dat de dames optimale levensgenieters zijn. Dit kleurige schilderij is een absolute must om jouw interieur een vrolijke touch te geven deze winter!

Op date met de Dikke Dames

op date met de Dikke Dames

Dikke Dames schilderij uit de collectie van Schilderijenshop

De Dikke Dames kunnen zich prima redden zonder mannen, maar genieten ook van een heerlijke avond met hun partners. Natuurlijk niet alleen, want de Dikke Dames zijn het liefst bij elkaar. Onder het mom van “hoe meer zielen, hoe meer vreugd”, genieten de vrouwen elke keer weer van levendige avonden met hapjes en drankjes. Geniet van de knusse avonden op de bank en breng wat romantiek in huis met dit type Dikke Dames schilderijen.

Dikke Dames zijn nooit te laat

Er zijn ook Dikke Dames schilderijen die wat meer actie bevatten. In plaats van lekkere dranken en voortreffelijk eten, zien we in sommige werken actievere Dikke Dame afgebeeld, fietsend of met gezonde groenten. Naast de vrolijke kleuren, kenmerken dit soort werken zich oook met zomerse taferelen als een dame met zonnebril met op de achtergrond een zonnige blauwe lucht. Zo haal je zelfs in de winter een vleugje zomer in huis!

Met een schilderij van de Dikke Dames maak je je interieur pas echt gezellig! Ieder Dikke Dames schilderij heeft zo een eigen charme en uitstraling. Er is altijd een Dikke Dames schilderij dat bij jouw interieur past. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Bij Schilderijenshop kun je prachtige, maar vooral kleurrijke schilderij kopen, waaronder deze Dikke Dames.