De herfst is aangebroken. De dagen worden korter, de temperatuur gaat omlaag en het weer wordt onstuimig. Voor Nederlandse begrippen hebben we een goede zomer gehad, waarin je hopelijk optimaal heeft kunnen genieten van je achtertuin. Je vraagt zich misschien af of het ook tijdens de herfst mogelijk is om veel tijd in de tuin door te brengen. In dit artikel vertel ik je graag hoe je met een tuinhuis ook tijdens het najaar van de buitenlucht kunt genieten.

Het hele jaar door genieten van uw tuin

De zomer mag er dan helaas opzitten; ook de herfst heeft vaak een hoop mooie dagen! In oktober (en soms zelfs in november!) doen er zich vaak nog genoeg dagen voor waarop je nog even heerlijk buiten kunt vertoeven. Tijdens het najaar zijn de temperaturen wat lager en het waait vaak wat harder, maar in een tuinhuisje met openslaande deuren kun je toch ongestoord en heerlijk beschut genieten van de buitenlucht. Tover je tuinhuisje om tot de ultieme plek om te relaxen door het in te richten met comfortabele kussens, kaarsjes en andere accessoires!

Wil jij ook tijdens de wintermaanden van je tuinhuisje genieten? Dan is het belangrijk dat je je tuinhuis goed isoleert. Daarnaast kun je een tuinhuisje eenvoudig bij-verwarmen met behulp van een elektrische kachel. Op deze manier kun je ook in de winter tijd doorbrengen in je eigen tuin. Organiseer bijvoorbeeld eens een winterbarbecue met vrienden of nodig familieleden uit en ga gezellig fonduen!

Een opgeruimde tuin

Uiteraard kun je een tuinhuisje of blokhut ook gebruiken als opslagruimte voor bijvoorbeeld tuinmeubelen, kussens, fietsen of speelgoed. Tuinhuizen of blokhutten zijn ook ideaal voor het opbergen van bloempotten die minder goed bestendig zijn tegen de winterse weersomstandigheden. Op deze manier zijn je tuinspullen veilig opgeslagen, waardoor ze zijn beschermd tegen eventuele diefstal en heb je ook nog eens een opgeruimde tuin!

Kijk eens op de website van Fonteyn voor een uitgebreid assortiment aan tuinhuizen. Hopelijk heeft dit artikel je geïnspireerd en kun je dit najaar optimaal gebruikmaken van je tuinhuis, of het nu is om spullen op te slaan of om van de buitenlucht te kunnen blijven genieten.