Als je kiest voor houten jaloezieën op maat dan kies je voor praktisch, stijlvol en duurzaam. Het bedienen en onderhouden van de jaloezieën is heel eenvoudig en je interieur krijgt direct extra boost. Hout is een natuurlijk en sterk materiaalsoort het blijft bovendien lang mooi en verveelt niet. Als je de lamellen kantelt, zorg je dat de lichtinval en de sfeer in huis steeds verandert. De grote hoeveelheid tinten zoals neutraal, natuurlijk en krachtig, zorgen voor een eigen maar altijd stijlvolle sfeer. Houten jaloezieën kun je online bestellen en helemaal naar samenstellen naar je eigen wensen. Als je ze zelf ophangt, bespaar je op de kosten maar niet op de kwaliteit.

Gebruiksmogelijkheden

Houten jaloezieën passen in ieder ruimte in huis. Als de donkere dagen hun intrede doen en het buiten eerder donker wordt, doe je ze lekker helemaal dicht en als het licht wordt overdag kantel je de lamellen zodat er zacht en sfeervol licht in huis komt. Houten jaloezieën op maat hebben ook nog een isolerende werking. Tijdens koude dagen en nachten zorgen de houten jaloezieën ervoor dat de warmte lekker binnen blijft en de zon fel naar binnen begint te schijnen zorgen ze voor een prettig koel huis. Deze isolerende werking heeft als voordeel dat je het ook merkt aan je energienota. De sfeer van houten jaloezieën bepaal je verder zelf. Met de lamellen kun je spelen en kantelen zodat je mooi gefilterd licht in je huis krijgt. En als het wat donkerder buiten wordt of als je er niet bent, kantel je de lamellen helemaal dicht tegen brutale inkijk. Je kunt bij houten jaloezieën kiezen uit een handmatige bediening of via een elektrische bediening. Met een kleine afstandsbediening of zelfs een slimme app regel je je houten jaloezieën nog eenvoudig. Dat zeer prettige bij meerdere of grote ramen.

Verschillende tinten

Natuurlijke stoffen en kleuren kun je altijd mooi combineren, ongeacht je interieurstijl. Creon Raamdecoratie heeft het mooie assortiment kleuren aangevuld met sfeervolle lichte naturel tinten als Limestone, Sand, Dune and Cloud. Het lichte van buiten en binnen wordt zo slim geabsorbeerd maar ook gereflecteerd. Dit geeft een harmonieuze sfeer in je huis. Al deze tinten passen perfect in een modern, Scandinavisch of romantisch, landelijk interieur. Je kunt ook kiezen voor warme houttinten zoals eiken, mahoniehout of walnoot. Ben je meer van modern en een strak design? Kies dan voor houten jaloezieën op maat in de basiskleuren wit, zwart, grijs of taupe. Voor een robuuste en industriële stijl kun je kijken naar de rustieke collectie met een grovere houtstructuur verkrijgbaar in de stoere tinten Ash, Black Coffee, Slate of Fossil.