Een zwevend TV meubel is modern, stijlvol en zorgt voor een ruimtelijk effect. Doordat dit meubel  voldoende ruimte biedt, kun je apparatuur en andere spullen makkelijk opbergen, en kun je er makkelijk met de stofzuiger of dweil onderdoor. Wil jij weten waarom een hangende TV kast echt iets voor jou is, en welke soorten er zijn? Lees verder en kom meer te weten over een zwevend TV meubel.

hangende tv meubels

Waarom een hangend TV meubel?

Zoals we hiervoor al even benoemden, is een zwevend TV meubel een goede toevoeging in het interieur. Het is makkelijk schoon te maken, het meubel biedt veel opbergruimte en het is een stijlvol item dat een ruimtelijk effect geeft aan je interieur. Het TV meubel is makkelijk te bevestigen. Bekijk de instructievideo zodat je precies weet hoe het meubel aan de muur bevestigd kan worden. Zo hang je een hangend TV meubel aan de muur op een eenvoudige manier.

De TV meubels zijn strak afgewerkt en geschuurd voor een moderne look. Daarnaast kun je een zwevend TV meubel aanpassen aan jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld bepalen wat voor soort hout jij graag zou willen. Door het gebruik van een goede houtsoort, is een TV meubel duurzaam en kan het tot wel 70 jaar mooi blijven. Ben jij benieuwd naar waar een zwevend TV meubel aan voldoet? GewoonSfeervol.nl geeft uitleg over de voordelen en kenmerken van hangende TV meubels.

Voordelen van een zwevend TV meubel

  • TV kabels kunnen makkelijk weggewerkt worden
  • Onderhoudsvrij
  • Maatwerk mogelijk
  • Makkelijk te bevestigen
  • Duurzaam
  • Voldoende opbergruimte

Zwevend TV meubel soorten

houten tv meubels

Er zijn twee soorten hout waar een keuze uit gemaakt kan worden voor een hangende TV kast. De houtsoort met een juiste droging, zorgt voor duurzaamheid. Zo kun je kiezen uit eikenhout en

walnoothout. Daarnaast kun je kiezen voor een MDF afwerking, voor een strakke uitstraling. Wil je liever een donkere houtkleur? Het hout van een TV kast is verkrijgbaar in verschillende kleurtinten. Zo kun jij een keuze maken uit de kleur die jou het meest aanspreekt. Er zijn veel mogelijkheden in het samenstellen van een TV meubel naar keuze. Hierdoor kun jij een zwevend TV meubel aanpassen aan jouw interieur.

Een zwevend TV meubel is een mooie en waardevolle toevoeging in huis. Door de vele voordelen is het TV meubel onmisbaar in jouw interieur. Bovendien kun je dit type meubel eventueel laten aanpassen zodat het past bij de sfeer bij jou in huis. Wil je een houten TV meubel online samenstellen of geheel op maat laten maken? Bekijk dan de TV meubels van GewoonSfeervol.nl.