Niet meer Hygge maar Lagom

Van de ene Scandinavische interieur trend naar de ander. Lagom is een minimalistische stijl, die nu helemaal hip is. Als opvolger van het Deense Hygge draait het bij het Zweedse Lagom allemaal om balans. Doe niet te veel, niet te weinig, maar precies genoeg. Vertaal dit in je leven naar de balans tussen werk en privé; naar een bewust leven, met qualitytime en geluk. Dit verhaal straalt de interieurstijl ook uit. In deze stijl wordt er gewerkt met veel duurzame producten, maar ook planten zijn niet te missen hier.

Planten woonkamer, plant life

Planten woonkamer

Planten in de woonkamer hebben weer helemaal een comeback gemaakt. Creëer je eigen collectie deze herfst door ze in elk hoekje van je huis te plaatsen. Niet alleen filteren de planten de lucht in je woonkamer, maar zijn het misschien ook wel de leukste en mooiste aanvulling voor je huis. Vijgen voor in de woonkamer zijn hot, niet te groot niet te klein, een leuk plantje die past in bijna elk interieur. Ook zijn bananenplanten helemaal in, een grote plant die de aandacht eist in je woonkamer. Deze plant is zeker ook een aanrader als je voor een Lagom interieur gaat!

Colour blocking

Als je niet voor een enkele kleur kunt kiezen voor in een kamer in je huis, waarom dan niet meerdere? De kleurenblokken trend is het perfecte antigif voor de herfst en de aankomende winter. Je kunt niet alleen kiezen uit verschillende kleuren, maar ook voor andere materialen zoals op de foto. Door verschillende kleuren te gebruiken zorg je ervoor dat de ruimte een stuk speelser is en daardoor aangenamer aanvoelt.

Woontrends herfst 2017