Je woonkamer goedkoop opfleuren!

Gebruik kunstbloemen

Een kunstboeket kan er net zo realistisch uitzien als een echt bloemstuk, waarmee je ook nog eens een hoop geld kunt besparen. In het begin lijken echte bloemen goedkoper dan een kunstboeket. Daarentegen kan je het kunstboeket voor meerdere jaren gebruiken terwijl de echte bloemen, maar één week meegaan. De kunstbloemen creëren net zoveel sfeer als echte bloemen. Hieronder een aantal leuke weetjes over de bloemen.

  • Met kunstbloemen inplaats van echte bloemen bespaar je geld
  • De imitatietbloemen blijven voor lange tijd goed, veel langer dan echte bloemen
  • Je kan de bloemen in en uitruimen wanneer je maar wilt
  • De bloemen hebben geen water nodig, maar kunnen er wel tegen

Geurkaarsen brengen leven in je woonkamer

Kaarsen staan bekend als sfeermakers, de geurkaarsen doen daar nog een schepje boven op. Je kan geurkaarsen voor een spotprijs in allerlei verschillende kleuren en geuren verkrijgen. Denk aan een heerlijke kokos of aardbei geur door je woonkamer. Bij de geur komt dan ook nog eens de sfeer van het licht kijken.  Het licht samen met het verspreiden van de geur zorgt voor een warme aangename sfeer, waarvan je woonkamer opfleurt.  Je kan goedkope geurkaarsen onder andere vinden bij Xenos.

Kaarsen

Leuke muurstickers voor het opfleuren van je woonkamer

Vind je, je muur saai of kan die wel wat flair gebruiken? Dan zijn muurstickers of prints een ideale en goedkope oplossing! In plaats van dure schilderijen kunnen muurstickers of prints net zoveel sfeer creëren en het gevoel van de kale muur wegnemen. De muurstickers zorgen ervoor dat er een totaal nieuwe look wordt geven in je woonkamer. Je woonkamer lijkt weer zo goed als nieuw!  Deze muurstickers of prints kun je goedkoop vinden bij verschillende winkels en op verschillende websites. Hieronder een overzicht:

  • bol.com
  • wall-art
  • muurstickerstunter
  • Hema
Muur stickers

Recycle producten om in je woonkamer te plaatsen

Ben je handig met het bewerken van oude meubels of accessoires? Bij de kringloop vind je bergen met spullen die erop staan te springen om een nieuw leven te krijgen! Met een likje verf of een nieuwe bekleding maak je er gemakkelijk je eigen en unieke kunstwerk van! Denk aan oude kleding die je hiervoor eventueel ook kan hergebruiken. Kijk voor inspiratie naar ons blog do it your self meubels maken.

Opvallende dekentjes fleuren je woonkamer helemaal op

Dekentjes met opvallende kleuren en prints kunnen je woonkamer een echte boost geven die het nodig heeft! Deze dekentjes kun je gebruiken voor op de bank of op stoelen waardoor je interieur een compleet andere look krijgt! Leuke dekentjes vind je bijvoorbeeld bij de Hema voor een mooi prijsje! Kijk voor meer ideeën op ons blog wooninspiratie op Instagram.

Dekens