Creëer je eigen wall of fame (DIY)

Wil je je woning een eigen draai geven en ervoor zorgen dat men jouw herkent in je woning?  Maak dan je eigen wall of fame. De wall of fame maakt jouw woning echt uniek. De wall of fame is jouw eigen muur, die nergens anders te vinden is. Dit is natuurlijk alleen zo als je je wall of fame helemaal zelf creëert, maak je wall of fame zo uniek mogelijk. Barst je hoofd nu van de ideeën, maar weet je niet hoe je ze moet uitvoeren of kun je juist wel wat creativiteit gebruiken? Bekijk dan de onderstaande ideeën voor je eigen wall of fame.

Foto’s voor je wall of fame

Bij een unieke wall of fame hoor je in ieder geval foto’s te gebruiken.  Het belangrijkste is dat je de foto’s leuk vindt en deze goed bij jouw passen. Het kunnen foto’s van jezelf zijn, maar ook van je dierbaren.  Het kunnen zelfs foto’s zijn van je huisdieren. Het belangrijkste is dat de foto’s uitstralen wie je bent en dat ze dus bij jouw passen. Ben je gek op panda’s? Dan kun je een foto van een panda in je wall of fame plaatsen. Je kunt op welke manier je wilt gebruik maken van afbeeldingen.  Ben je gek op tennis dan kun je ook een foto van je favoriete tennisser in je wall of fame plaatsen. Het kan nooit gek genoeg! Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan het blog foto’s aan de muur: inspiratie voor elk interieur.

wall of fame

Quotes voor je wall of fame

Quotes kunnen een speciale betekenis voor je hebben of je kunt je zelf erg herkennen in een quote. Je kunt een quote natuurlijk ook gewoon mooi vinden of het er mee eens zijn. Op het internet zijn veel quotes te vinden.  Heeft een quote een speciale betekenis voor je of vind je er een mooi? Plaats deze dan in je wall of fame. Ben je nog op zoek naar inspirerende quotes? Bekijk dan quotes op Pinterest, hier zijn veel goede en leuke quotes te vinden. Of je nou op zoek bent naar blije, liefde of juist inspirerende quotes, voor ieder wat wils. Op welke manieren kun je de quotes en andere decoratie nou ophangen? Bekijk hiervoor ons blog hoe hang jij je muurdecoratie op?

Wall of fame

Schilderijen en tekeningen voor je wall of fame

Heb je schilderijen of tekeningen in huis die je doen denken aan jezelf of een mooie herinnering naar boven halen? Of heb je tekningen of schilderijen die gemaakt zijn door je kinderen of misschien door een van je dierbaren? Plaats deze dan in je wall of fame. Schilderijen en tekeningen maken je wall of fame speels en levendig. Ben je nog op zoek naar schilderijen die uitstralen wie je bent? Bekijk dan de prachtige schilderijen vanSchilderijenshop.  Ben je juist op zoek naar schilderijen die je simpelweg mooi vindt? Dan zijn de abstracte schilderijen misschien leuk voor je wall of fame.

Wall of fame

Fotolijsten voor je wall of fame

De foto’s, quotes en tekeningen kun je ook plaatsen in fotolijstjes. Een leuk idee is om niet alle foto’s, quotes en tekeningen in een lijstje te doen, maar om dit te verdelen. Probeer een contrast te creëren. Houd je van symmetrie? Dan kun je kiezen voor dezelfde fotolijstjes. Je kunt natuurlijk ook allerlei verschillende fotolijstjes nemen. Het gaat om wat je mooi vindt.  Je kunt de fotolijsten altijd vervangen of de inhoud ervan, zo raak je je wall of fame nooit zat.

wall of fame

Muurstickers voor je wall of fame

Net zoals tekeningen en schilderijen kunnen muurstickers je wall of fame speels maken.  Ga voor stickers die een bepaald symbool hebben, er zijn muurstickers met teksten of juist met dieren. Je kunt zelfs muurstickers van sterrenbeelden vinden.  Kies muurstickers die bij jouw passen. Waardoor het een duidelijk persoonlijk bericht afgeeft.

Hopelijk heb je door dit blog meer inspiratie gekregen voor je wall of fame. Veel succes en plezier met het maken van je persoonlijke wall of fame!