Ben je gek op thee of koffie? Dan zal je keukenkastje vast vol staan met mokken in allerlei kleuren en printjes. Voor het uitbreiden van je mokken verzameling, kun je ook kijken naar mokken die een speciale feature hebben. In deze blog lees je welke mokken jouw collectie nog unieker maken.

 

Magische mokken

Wanneer je de woorden ‘magische mok’ ziet, vraag je je meteen af wat deze mok zo uniek en toverachtig maakt. Nou, dat zit zo. Wanneer je de mok in je keukenkastje ziet staan, dus bij kamertemperatuur, zie je niks bijzonders aan de mok. Maar wanneer je er een warme vloeistof zoals thee, koffie of soep in de mok giet, komt er een bedrukking tevoorschijn. Surprise!

 

Krijtmok

Een mok die absoluut ‘bijzonder’ te noemen is, is een krijtmok. Doordat de mok een speciale zwarte coating heeft, kun je er met een krijtje een boodschap op schrijven of een doodle tekenen. Dus komt er iemand een kopje thee of koffie drinken? Schrijf dan een leuke tekst voor hem of haar. Zo maak je dat koffie- of thee momentje nog gezelliger. Je kunt de met krijt getekende mok bovendien cadeau geven aan deze persoon.

 

Mokken met foto

Mokken worden specialer wanneer je ze laat bedrukken met een foto. Een foto van een mooie vakantie, van een bijzondere mijlpaal of een foto van jou en een dierbaar persoon. Let bij het kopen van een bedrukte mok met fotoprint op of de mok vaatwasserbestendig is. Het zou immers zonde zijn als de opdruk al na een paar vaatwasbeurten vervaagd is.

 

Geïsoleerde bekers

Tegenwoordig zijn er mokken verkrijgbaar die je overal mee naartoe kunt nemen. Kies voor een geïsoleerde thermosbeker die je on the go mee kunt nemen. De koffie in deze beker blijft tot wel acht uur warm. Kies je ervoor om een koude drank mee te nemen? Dan blijft de drank tot wel vierentwintig uur koud. Kortom, je kunt de hele dag door genieten van je favoriete warme of koude drankje. De beker to-go is bovendien te personaliseren. Qua kleur kun je kiezen voor een metallic of pastel kleur en qua bedrukking kun je kiezen voor een persoonlijke boodschap, bedrijfslogo of jouw naam.