Jouw interieur is iets persoonlijks. Je persoonlijke smaak, wensen en voorkeuren staan bij het inrichten centraal. Niet gek dan toch dat je jezelf niet helemaal kunt vinden in de standaard meubelen die verkocht worden in de winkels op de woonboulevard? Waarom zou je pas voor handgemaakte, maatwerk meubelen kiezen als je te maken hebt met kleine hoekjes en onhandige ruimtes? Met handgemaakte meubelen maak je je interieur juist uniek.

Meubels op maat

Zoals gezegd wordt er in eerste instantie pas aan meubels op maat gedacht bij ruimtes met ongebruikelijke maten of lastige hoekjes. Maar ook wanneer je de perfecte salontafel, de ideale maat eettafel of die kast die je in je hoofd hebt niet kunt vinden, bieden meubels op maat de oplossing.

Interieur met hand maken

Maatwerk meubels bieden een aantal voordelen:

  • Het past altijd op de door jou beoogde plek
  • De keuzemogelijkheden zijn eindeloos
  • Een goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Je hebt iets unieks, een ware eyecatcher in huis.

Qua finetuning, uitstraling en sfeer evenaart geen enkel fabrieksmeubel handgemaakte en op maat gemaakte meubels.

Zet je ideeën op papier

Heb je echt een goed, origineel of uniek idee voor je eigen meubelstuk? Zet deze ideeën dan vooral op papier, met of zonder schetsen. Vanuit jouw ideeën kunnen ontwerpers en meubelmakers je verder helpen, je adviseren en iets ontwerpen wat helemaal bij jou en je interieur past. Jouw eigen, unieke meubelstuk.

Houten vloer voor een warme uitstraling

Ben je op zoek naar meer warmte, een warme uitstraling in je interieur? Heb je dan al weleens aan een houten vloer gedacht? Het grote voordeel van houten vloeren is dat deze in elk interieur passen: of uw interieur nou strak, modern, klassiek of landelijk is. En het leuke aan hout is dat het een natuurproduct is, wat ervoor zorgt dat elke houten vloer uniek is.

Veel succes met het (her)inrichten van jouw interieur. En voor de leukste tips en tricks weet je ons te vinden.