Bij het inrichten van je woning wil je natuurlijk dat het voelt als jouw woning. Dat kan je doen door persoonlijke elementen aan de inrichting van je huis toe te voegen. In deze blog lees je enkele voorbeelden van hoe jij je woning nét iets persoonlijks kan geven.

Tastbare herinneringen

Ten eerste kan je je woning meer eigen maken door decoratie neer te zetten die je herinnert aan fijne tijden, bijvoorbeeld de souvenirtjes die je op vakantie hebt gekocht. Ook kun je voorwerpen die je van dierbaren hebt gekregen en veel voor je betekenen, bijvoorbeeld die ketting die je van je moeder hebt gekregen. Plaats ze bijvoorbeeld bij elkaar op een plank op de muur of in een kastje, of verspreid ze over je hele woning. Zo denk je elke keer dat je ernaar kijkt weer terug naar dat mooie moment of die geweldige persoon.

Persoonlijke foto’s

Foto’s zijn natuurlijk ook een goede manier om herinneringen aan geweldige momenten te vereeuwigen. Zo kan je foto’s van dierbare personen zoals vrienden, familie of huisdieren in je interieur verwerken. Maar foto’s van mooie momenten zoals vakantiekiekjes zijn natuurlijk ook mooi om aan de muur te hebben. Daarnaast heb je nog verschillende opties waarop je de fotos op kan nemen in je interieur: je kan ze neerzetten in fotolijsten, aan de muur hangen in de vorm van fotobehang of laat een foto op hout afdrukken. Een foto op hout geeft meteen een hele andere uitstraling aan je interieur!

Kunst

Ten slotte zegt je smaak in kunst ook behoorlijk veel over wie jij bent. Ben jij iemand die houdt van modern en strak en in het leven dus ook binnen de lijntjes kleurt? Of ben jij een dwalende ziel die wel houdt van een schilderij uit de romantiek? Uit dat dan met een kunstwerk naar keuze! Je kan gaan voor één groot eyecatching schilderij of boetseerwerk. Tegenwoordig is het fenomeen gallery wall echter enorm in populariteit aan het toenemen. Dit is een soort collage van allerlei kleine schilderijtjes aan de muur. Hierbinnen kan je bijvoorbeeld één kleurenpalet aanhouden, maar dat hoeft natuurlijk niet per se. Laat je creativiteit de vrije loop!