De woning een complete make-over geven met andere vloeren, gordijnen en behang? Dan is woninginrichting Van Kooten in Veenendaal een aanrader om te bezoeken. Ze hebben een uitgebreid assortiment om van uw huis een echt thuis te maken. U vindt er de laatste woontrends en wordt voorzien van gedegen advies door de ervaren medewerkers. Hebt u nog geen enkel idee hoe u de woning in wilt richten en welke items er goed met elkaar matchen? Bij Van Kooten woninginrichting nemen ze nog echt de tijd om alles rustig met u door te nemen. In de grote woonwinkel wordt alles met elkaar gecombineerd zodat u met eigen ogen kunt zien wat het uiteindelijke eindresultaat zal zijn.

Woninginrichting in iedere stijl

Of u nu een liefhebber bent van klassiek of kiest voor een strak en modern interieur: bij Van Kooten woninginrichting zijn alle stijlen vertegenwoordigd. Neem nu het grote aanbod in vloeren. Bij een klassiek en rustieke smaak hoort natuurlijk een houten vloer in visgraatmotief. Maar wist u dat deze uitvoering ook leverbaar is in een PVC vloer? Levensecht, met als groot verschil dat deze veel makkelijker te onderhouden is en vele malen slijtvaster dan een echte houten vloer. Ook werkt het geluiddempend en kan het over vloerwarming worden aangebracht. Zo zijn er bij Van Kooten woninginrichting nog veel meer mogelijkheden op het gebied van vloeren. Ook tapijt, vinyl en laminaat komt in diverse stijlen en kleuren in het assortiment voor. Tegen zeer betaalbare prijzen, maar dat geldt eigenlijk voor alles. En wat ook zo fijn is, ook het vakkundig leggen van vloeren kunt u met een gerust hart aan de experts van de woninginrichtingszaak in Veenendaal overlaten.

Breed assortiment PVC vloeren

Bij Woninginrichting Van Kooten kunt u terecht voor een breed assortiment PVC vloeren van diverse gerenommeerde merken. Wij bieden zowel plak PVC als click PVC vloeren. Click PVC vloeren worden vaak toegepast in appartementen. Een click PVC vloer wordt met dezelfde zwevende techniek gelegd als een laminaatvloer. Het voordeel hiervan is dat de vloer makkelijk te leggen én te demonteren is. Ook kunt u de vloer eenvoudig meenemen naar een andere woning. Voor een click PVC vloer heeft u een ondervloer nodig. De PVC vloer wordt om deze reden veel geplaatst in appartementen waar een geluidsnorm van 10 decibel gehanteerd wordt. Een lijm PVC vloer wordt vastgelijmd op de ondergrond. De vloer is hierdoor luchtdicht en stevig. Ook heeft u minder last van loopgeluiden. Voor een lijm PVC vloer is geen ondervloer nodig, mits de ondergrond volledig vlak is. Zo niet, dan zal elk bultje te zien en te voelen zijn. Met de lijm PVC vloer kunnen verschillende legpatronen gemaakt worden.

Advies voor bij u in huis

Bent u niet in de gelegenheid om naar Van Kooten te gaan? Maak dan een afspraak bij hen voor woninginrichting bij u aan huis! De interieuradviseur komt graag bij u langs om in uw thuissituatie te bespreken wat de beste en mooiste opties zijn om de ruimtes in te richten.

Een andere vloer, raamdecoratie, de trap bekleden of een op maat gemaakt vloerkleed: al uw wensen kunt u kenbaar maken. Neem voor meer informatie gerust contact op met woninginrichting Van Kooten.