Als je zestien wordt is dit een goede reden om een leuk feest te organiseren. Een feest is niet compleet als er geen versiering aanwezig is. Hierom is het van belang om je feestje te voorzien van leuke versiering. Zo creëer je een optimale feestsfeer tijdens jouw sweet sixteen.

Ballonnen kunnen niet ontbreken

Om te beginnen is het leuk om veel ballonnen op te blazen. Ballonnen geven een erg feestelijke sfeer aan het feest. Ballonnen opblazen is prima te doen, maar als het er veel zijn en dit is van belang als versiering is het erg zwaar. Hierom kan je helium tanks gebruiken om de ballonnen op te blazen. Een ander leuk effect wat je zul krijgen door ballonnen op te blazen met helium tanks is dat de ballonnen zullen stijgen. Dit is erg leuk en zo kun je ook slingers aan de ballonnen vast maken.

Slingers zijn erg belangrijk

Ieder feest is wel voorzien van slingers. Dit is iets wat dus ook op een sweet sixteen niet kan ontbreken. Er zijn erg veel verschillende slingers waar je uit kunt kiezen als je op zoek bent. Zo kan je allereerst kiezen voor slinger met het getal zestien erop met een streep er doorheen. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf slingers samen te stellen met een eigen tekst erop. Dit kan je makkelijk via het internet samenstellen en bestellen. Een leuk idee als je dit van plant bent is de naam en de leeftijd van de jarige.

Een rookmachine

Naast dat de ballonnen niet kunnen ontbreken, kun je er ook voor kiezen om een rookmachine te huren. Veel mensen denken dat dit erg duur is, maar dat valt best mee. Hierom is het best leuk om eens op zoek te gaan naar de kosten die komen kijken bij het huren van een rookmachine. Een rookmachine is namelijk een erg leuk op een feestje en het hoor als het ware bij de versiering.

Confetti tijdens het feest

Een ander leuk middel voor op een feest is een confetti kanon. Een confetti kanon is een lange staaf waar je aan moet draaien zodat er confetti uit schiet. Indien je jarige om twaalf uur jarig is, is het een leuk idee om precies om twaalf uur een aantal partypoppers af te schieten. Dit zal de jarige erg leuk vinden en zorgt voor een leuk effect op de sfeer.

Een kroon voor de jarige

Het is ook leuk om de jarige te voorzien van een kroon. Dit is erg grappig en dat zal je jarige zeker kunnen waarderen. Daarnaast is het hierdoor voor iedereen duidelijk wie er jarig is. De uitgenodigde zullen dit wel weten, maar de ouders van deze kinderen zullen bij het brengen of ophalen mogelijk ook de jarige kunnen feliciteren

Een taart versieren

Tot slot is het ook leuk om taart te regelen op de verjaardag. Je kunt de taart in dit geval ook versieren. Dit kan je doen met glazuur, kaarsjes, een foto en de leeftijd van de jarige. Daarnaast kun je ook een speciale taart laten maken bij een bakkerij in de buurt.