Ronde schilderijen zijn nieuw, fris en trendy. Naast klassieke schilderijen openen schilderijen met een ronde vorm een hele nieuwe wereld voor liefhebbers van unieke en originele kunst. In dit artikel daarom wat leuke feitjes en voorbeelden van ronde schilderijen zodat jij weer helemaal up to date bent rondom deze schilderijen trend!

Ronde schilderijen met jouw favoriete icoon

Vroeger hingen we allemaal wel posters op van onze favoriete artiesten. Het was altijd leuk om als tiener je iconen op te hangen, of artiesten en acteurs waar je tegenop keek en een voorbeeld aan nam. Nu op een andere leeftijd heb je misschien andere iconen, of misschien ook weer niet! Marilyn Monroe is een typisch voorbeeld van een icoon die je als meisje tot vrouw in veel opzichten kan respecteren. Ronde schilderijen zijn een moderne optie om je iconen te kunnen afbeelden op een stijlvolle manier. Zo kun je elke dag geïnspireerd en gemotiveerd de dag beginnen!

Klassieke stijl met een moderne tint

Ronde schilderijen met mooie klassieke fotokunst die ook wat moderne aspecten hebben zijn erg hip. Het past ook helemaal bij de trends die het komende jaar gaan komen op het gebied van interieur.Je ziet het al bij veel influencers dat modern met oude klassieke kunst wordt gecombineerd. Dit gaat ook doorbreken naar het interieur thuis waarbij jij met een mooi rond schilderij deze trend makkelijk bij kan benen. Behalve deze nieuwe trend is er heel wat inspiratie die je kunt opdoen voor het aankomende jaar voor jouw decor en interieur!

Ronde schilderijen stralen rust uit

Schilderijen met een ronde vorm geven een effect van rust. Als mens voelen wij ons aangetrokken tot ronde vormen. Daarbij kunnen ronde schilderijen ook naast opvallende prints mooie abstracte prints hebben. Dit met een leuk kleurtje of juist met neutrale tonen. Erg leuk voor in de badkamer aan de muur om jezelf lekker te laten relaxen.

Naast deze ronde schilderijen zijn er nog veel meer opties op het gebied van schilderijen die het volgende jaar als trend zullen doorbreken. Maar één ding is al duidelijk: ronde schilderijen zijn zeker een leuke nieuwe en unieke toevoeging aan kunst voor aan de muur. Nu is het aan jou om te kijken wat jij met de styling van je decor en interieur gaat doen!