Ben je op zoek naar een nieuwe eettafel voor in de keuken? En zoek je een unieke tafel die stijlvol en multifunctioneel is? Of zoek je als ondernemer tafels die kunnen bijdragen aan een informele sfeer in de bedrijfskantine? Dan is de aanschaf van hoge tafels in allebei de gevallen het overwegen waard. Hoge tafels staan garant voor gezelligheid. En dankzij het unieke design en de stijlvolle uitstraling zijn de statafels een aanvulling op elke ruimte.

Hoge tafels: multifunctioneel inzetbaar

Een hoge tafel wordt vaak direct met een feestje geassocieerd. Het betreft een associatie die niet onterecht is. Hoge tafels zorgen voor een informele sfeer. Je kunt daarmee ook wel stellen dat hoge tafels garant staan voor gezelligheid. Maar een bartafel is meer dan een meubel dat bijdraagt aan de sfeer. De hoge tafels van NJOJ Brand Store zijn eveneens praktisch, ergonomisch en multifunctioneel inzetbaar. Met de aanschaf van deze hoge tafels haal je dus niet alleen gezelligheid in huis. Je haalt een eyecatcher van een tafel in huis die allerlei verschillende activiteiten ondersteunt. Van werken, spelen en eten. Het kan allemaal aan de unieke bartafels. In welke ruimte voor welke activiteit(en) ga jij de hoge tafels gebruiken?

Tafels met een ergonomisch ontwerp

Wanneer het gezellig is tijdens een avondje met vrienden vliegt de tijd voorbij. De uren tikken voorbij. En voor je het weet sta je urenlang op je benen aan de bartafel. Dit klinkt wellicht fysiek niet heel comfortabel. Want lang achter elkaar aan een hoge tafel staan, is niet fijn voor je benen, toch? Bij een klassieke bartafel zal je op den duur inderdaad fysieke klachten kunnen ervaren. Maar bij deze unieke bartafels zal dat niet snel het geval zijn. Alle bartafels zijn namelijk voorzien van een ergonomisch ontwerp. De tafels hebben allemaal voetsteunen. Dit zorgt ervoor dat je extra comfort ervaart als je aan de tafel staat. Hierdoor zal je nog langer op een comfortabele manier aan jouw hoge tafel kunnen staan.

Vind een tafel die bij je past

Iedereen heeft andere smaak. En dat is ook precies waar met het aanbod bartafels rekening mee is gehouden. Er zijn allerlei verschillende soorten hoge tafels verkrijgbaar. De diversiteit is terug te zien in de afmetingen van de tafels. Maar ook in de tafelbladen en onderstellen. Zoek je een tafel met een warme uitstraling? Kies dan voor een tafel met een tafelblad gemaakt van eikenhout. Vind je het belangrijk dat de tafel ook buiten gebruikt kan worden? Dan is een tafelblad gemaakt van dennenhout weer een goede keuze. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt jouw stijlvolle statafel zelf geheel naar wens samenstellen.