De geur van rook is hardnekkig en trekt snel in kleding of meubels. Dit zorgt ervoor dat het er niet meer zo snel uit gaat. Met PowAir kun je gemakkelijk rooklucht verwijderen uit meubilair, stoffen en vloerbedekking en zijn de producten geschikt voor iedere omgeving en type geur. De specialisten van PowAir staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw omgeving weer fris ruikt!

Zo verwijder je rooklucht met PowAir

Rooklucht verwijderen uit je huis is vaak lastig. De geur is namelijk zeer sterk en daardoor ook moeilijk uit stoffen te verwijderen. Maar met PowAir kan het een stuk gemakkelijker. De producten van PowAir zijn gebaseerd op terpenen. Deze komen veel voor in planten en in aanraking met stankmoleculen neutraliseren ze de geur.

Iedere situatie vraagt om een ander aanpak en PowAir biedt dan ook verschillende producten aan die hierbij helpen.

Met de PowAir Spray klaar je bijvoorbeeld de lucht snel en doeltreffend wanneer er in een ruimte is gerookt. Ook is het met PowAir Spray makkelijk om de geur te verwijderen wanneer het in de oppervlakte van meubels is getrokken. Het product is dus erg handig wanneer je een grondige, maar snelle reiniging wilt. Zit de rookgeur al wat langer en dus dieper in de meubels en stoffen? Dan is het verstandig om de PowAir Penetrator Spray te gebruiken. De spray gaat wat dieper in de stoffen en is geschikt voor het verwijderen van sterkere geuren.

Naast de sprayproducten kan je ook gebruiken maken van PowAir Gel. De gel zorgt ervoor dat er een permanente neutralisatie van nare geuren is en is dus erg krachtig. Hoe werkt het? Plaats een potje gel in de ruimte en PowAir doet de rest! Combineer de gel met de PowAir Breeze Fan en geniet altijd van een frisse ruimte, zelfs als daar veel gerookt wordt!

Verwijder nare geuren

Ook voor nare geurtjes in de auto

Met PowAir Block verwijder je nare geuren uit de auto. Block is gemaakt om in kleine ruimtes geuren te neutraliseren en is het voor dit product de auto geen enkel probleem. Hoe werkt het? Haal de deksel van de verpakking, plaats het product ergens in de auto en de rooklucht is binnen no time weg!