Work hard play hard is een vaak gehoord motto in onze hedendaagse samenleving. We werken allemaal keihard in Nederland. Maar wanneer je dan thuiskomt wil je ook goed kunnen ontspannen zodat je de volgende dag er weer goed tegen aan kunt. We hebben allemaal wel een abonnement op Netflix, om zodoende een avondje te kunnen ontspannen met vermaak van de hoogste plank. Maar het meubilair waar je in zit is net zo belangrijk om totale ontspanning teweeg te brengen. En wat ons betreft is er geen beter chill interieur stuk dan de zitzak. In dit artikel zullen we een aantal van de beste opties bespreken.

Zitzak stoelen

Wat veel mensen missen aan ‘normale zitzakken’ is een leuning. Welnu, daar is een oplossing voor namelijk zitzak stoelen. Dit soort zitzakken worden ook wel gezien als zitzakken maar dan voor volwassenen. Dit omdat de zitzak tot voor kort toch voornamelijk bekend stond meer als een speel object voor kinderen. Anderzijds zijn ze erg populair bij de gamers.

Outdoor zitzakken

Wanneer het lekker weer is, is het zeker eens fijn om de zitzak mee naar buiten te kunnen nemen. Er zijn speciale outdoor zitzakken, deze zijn waterbestendig, en kun je dus prima meer naar buiten nemen.

Helemaal wendbaar zijn lucht zitzakken. Dit zijn zitzakken die je ter plekke kunt opblazen, waarna je vijf uur lang op de zitzak kunt zitten. Maak je geen zorgen je hoeft deze zitzakken niet handmatig op te blazen, deze zitzakken blazen zichzelf op. Geen gedoe dus met een pompje en een lamme arm van het pompen.

Baby zitzakken

Nog op zoek naar ideeën hoe je de babykamer kunt aankleden? Overweeg een baby zitzak. Er zijn tal van leuke thema’s zoals onder meer een zitzak in de vorm van een brandweer auto of zelfs een bulldozer. Deze kleurrijke zitzakken voegen karakter toe aan de babykamer. Bijkomend voordeel is dat wanneer de baby eenmaal is uitgegroeid tot een kleuter, deze leuk kan spelen met de zitzak.

Mega zitzakken

Er zijn nu ook zitzakken die geschikt zijn voor twee of zelfs drie personen tegelijkertijd: de mega zitzak. In dit geval kun je ook wel spreken van een ligzak, omdat je er languit op kunt gaan liggen. Je dient natuurlijk wel van tevoren na te gaan of er wel voldoende ruimte is in de kamer waar je deze wilt gaan plaatsen.