Gamen wordt steeds meer en meer populair, en soms is het moeilijk om je kinderen bij te houden wat ze nu spelen. Maar toch wil je graag een family moment hebben en gamen samen proberen. Er zijn steeds meer manieren om te gamen en online mee te doen met bijvoorbeeld de PlayStation of de Switch tot aan de Xbox. Wij bij My Lovely Home helpen je maar al te graag dit digitale doolhof te doorkruizen en een perfecte console uit te kiezen voor je family.

PlayStation console voor de variatie

De door Sony gecreëerde PlayStation is al voor langere tijd een hit in de wereld. De PlayStation 5 biedt gevarieerde games wat het een zeer aantrekkelijk platform maakt voor jong en oud. De controllers bij de PlayStation 5 hebben “haptic feedback” waardoor trillingen gecontroleerd kunnen worden met ongekende nauwkeurigheid. Samen met het bekende PlayStation + zorgt het voor talloze uren speel plezier met de family.

Xbox gaming voor jongeren

Microsofts gaming console kent ook veel succes van de Xbox 360 tot nu de Xbox series S. De Xbox S is een van de krachtigste consoles beschikbaar en dankzij de snelle SSD hoef je nooit lang te wachten op je games. De meeste Xbox exclusieve games zijn gemaakt voor tieners wat dus beter aansluit als je kinderen al wat ouder zijn. Samen met de Xbox live gamepass heb je genoeg keuze uit de games die bij jullie passen.

Nintendo Switch voor het gehele gezin

De Switch is de gaming console van een van de grootste en bekendste game producers van de wereld namelijk Nintendo. Een van de zwakkere consoles maar dankzij de stylized games is dit amper te merken. De Switch is gefocust op kinderen en bied hier dus ook talrijk veel games voor aan van Pokémon tot Lego games. De Switch hoeft niet aangesloten te zijn op een tv om te spelen wat het ook perfect dynamisch maakt om het bijvoorbeeld op familie-uitjes mee te nemen.

Hedendaags heb je meer opties dan ooit tevoren wat hectisch kan aanvoelen. Wij bij My Lovely Home hebben al wel advies. Als je jonge kinderen hebt is de Switch een aanrader, het biedt talrijke games aan die je kinderen goed bezighouden. Heb je meerdere kinderen die verschillen in leeftijd, blijft de PlayStation een top keuze dankzij de gevarieerde aanbieding van games. De Xbox is de winnaar als je kinderen al wat ouder zijn dankzij de tiener gespecificeerde games.