Iedereen kent ze wel: van die vrolijke gekleurde letters of vormen. Glow in the Dark doet je waarschijnlijk in eerste instantie denken aan een fout tienerfeestje of een of ander binnenfestival met allemaal zwetende mensen. Maar wist je dat een zogenoemd Neon-sign ook in je interieur een verrassend mooi effect kan bieden?

Allereerst een korte uitleg over het begrip ‘Neon-look sign‘: Dit is de verbeterde, milieuvriendelijkere variant van de alom bekende ‘gewone’ Neon. Dezelfde uitstraling, maar zuiniger en goed voor de planeet. Wat wil je nog meer? Neon-signs zijn in elke gewenste vorm, maat, diepte en kleur te verkrijgen, waardoor je dus altijd een uniek design hebt.

Neon bord in interieur

 

Wat zijn de voordelen van Neon-look?

Neon-look letters hebben enkele voordelen die ervoor zorgen dat ze altijd opvallen en in de smaak vallen bij mensen. MyLovelyHome licht de belangrijkste kenmerken toe:

  • Tijdloos: Neon-letters worden al een eeuw in het straatbeeld gebruikt. Denk aan de grote Amerikaanse merken, die allemaal standaard gebruik maken van deze vorm van reclame. Ook in de 21e eeuw groeit het gebruik van het product gestaag, en het ziet er niet naar uit dat dit voorlopig stokt. Met Neon-look haal je een tijdloos en mooi product in huis, no doubt.
  • Milieubewust: De planeet waar we met zijn allen op leven is ons dierbaar. Ook in dit opzicht scoort Neon-look een ruime voldoende, doordat het licht geeft door middel van LED. Dit gaat zo’n 50.000 branduren mee, een stuk langer dan de ouderwetse Neon. En dus een stuk milieuvriendelijker.
  • Opvallend: Hét kenmerk van Neon-look is de opvallendheid. Je kijkt er gewoon niet langs, zo simpel is het. Met Neon-letters in of buiten je huis weet je waar de focus van bezoek op ligt.

Neon-sign in je interieur

Maar hoe pas je een Neon-sign mooi toe in je interieur? Daar heeft MyLovelyHome een antwoord op! Het kan op heel veel verschillende manieren, maar het is belangrijk dat je eerst voor jezelf de keuze maakt waar je op wil focussen. Ben je een dierenliefhebber? Overweeg dan een Neon-look van je hond. Of wil je simpelweg op een leuke manier duidelijk maken waar het toilet is? Overweeg dan een Neon-look toilet-teken.

neon sign interieur

Het zijn slechts enkele voorbeelden, maar zo zijn er talloze meer. Zo kun je rond feestdagen kiezen voor Neon-verlichting, of je feestje opkleuren met mooi licht. Standaard Neon-verlichting in huis? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooie spreuk of een neon bord op maat. Alles is mogelijk met Neon-sign.

Lees hier meer Styling-blogs van MyLovelyHome.