Verlang je nu al naar het voorjaar zodat je weer lekker samen met vrienden en een drankje kunt neerploffen in een zonnetje? Ons advies is dan om vooral niet te blijven wachten op betere, zonnigere tijden, maar er nu gewoon op uit te gaan. Laat je bijvoorbeeld verrassen door wat de stad je te bieden heeft. (Her)ontdek een stad, breng wat quality time door met een vriend(in) onder het genot van een heerlijke warme drank en laat je inspireren door de interieurstijl die je in hippe horecagelegenheden terugvindt!

Ontdek wat de stad jou als interieurliefhebber te schenken heeft!

Merk jij ook dat je sneller thuisblijft of op kantoor tijdens pauzes als het koud is? Dat is eigenlijk erg zonde, want een meeting, pauzehouden of bijpraten met een vriend(in) kan ook prima in een gezellige, warme koffiehotspot in de stad. Maak daarom van de behoefte aan een bakje pleur gebruik om jouw stad te ontdekken. Door koffie te drinken op verschillende plekken in de stad, word je getriggerd om erop uit te gaan en beloon je jezelf met goede koffie. Bovendien kom je als interieurliefhebber zo in aanraking met de verschillende te gekke interieurstijlen die veel hippe koffiezaken tegenwoordig kenmerken.

Bang dat je toch weer belandt bij je go-to koffiebar of teleur wordt gesteld door matige koffie? KoffieCaartje is hiervoor de ideale oplossing. Met KoffieCaartje trakteer je jezelf en een ander op verse koffie of cappuccino bij de deelnemende zaken in Den Bosch, Eindhoven of Tilburg. KoffieCaartje is een soort stempelkaart waarmee je bij een deelnemende koffiehotspot twee koffies kunt bestellen. De volgende keer gaan jij en je koffiepartner in crime naar een andere deelnemende koffiebar van de KoffieCaart, waar je weer twee koffies kunt bestellen. Zo kunnen jullie je steeds laten verrassen door de koffie van een andere koffiezaak in de stad. Dit alles bespaart jou werk om uit te zoeken waar je nu echt lekkere koffiedrinkt, maar je wordt wel uitgedaagd om eens een keer een andere koffiezaak uit te proberen.

Interieurinspiratie en koffie?

Naast kwaliteitskoffie heeft het drinken van koffie in de stad nog een voordeel waar wij zelf erg warm van worden: de toffe zaken en interieurstijlen die de KoffieCaartje deelnemers kenmerken! Het interieur en de sfeer in de horeca kan een goede inspiratiebron zijn voor wanneer je zelf wat interieurinspiratie kan gebruiken, of gewoon even uit je standaard omgeving wil worden onttrokken.

In Eindhoven vind je bijvoorbeeld Onder de Leidingstraat op het creatieve Strijp-S. De industriële uitstraling die het oude fabriekspand heeft waarin de koffiezaak is gevestigd, is gehandhaafd en het interieur is voorzien van originele accessoires waardoor je tijdens het koffiedrinken nog wat interieurinspiratie kunt opdoen.

Als je een organisch bakje koffie bij stadstuinwinkel en healthcafé Oerwoud in Den Bosch gaat drinken, zit je juist in een groene oase tussen de planten en macraméwerkjes:

Met een KoffieCaartje in de Tilburg variant, ga je onder andere een koffie halen bij Stoom013. Dit is een prachtig voorbeeld van creatief omgaan met bestaande ruimtes: de zaak is gevestigd in een oude treinwagon! Zie jij jezelf de koffie op deze hotspot al uitproberen terwijl je plaatsneemt aan een van de tafeltjes en stoeltjes in vintagestijl?

Doorbreek dus een winterse sleur door jezelf en een ander te trakteren op een aantal heerlijke bakjes koffie. Neem daarbij geen genoegen met het eerste bakje-to-go, maar ontdek samen met een vriend of vriendin de tofste koffieplekken in je stad door hem of haar een KoffieCaartje cadeau te doen. Zo leg je jezelf vast aan een koffie-date zonder dat je bijvoorbeeld met handgeschreven cadeaubonnen aan de slag moet gaan die blijven liggen en uiteindelijk vergeten worden.

Heb jij zelf nog tips om leuke dingen te blijven ondernemen in de winter, nieuwe plekken te ontdekken en wat interieurinspiratie op te doen? Laat het ons dan weten!

koffiedrinken inspiratie opdoen