Houten jaloezieën zijn momenteel ra-zend populair. Bij elk programma over interieur of bij elke influencer zie je ze wel voorbij komen. Een toevoeging aan je interieur die zeker niet mag ontbreken. Ook sluiten ze goed aan bij de laatste interieurtrends en zijn ze zeer veelzijdig. Wil jij helemaal trendy zijn op het gebied van raamdecoratie? Ga dan zeker voor houten jaloezieën!

Modern of een urban jungle?

Ga je voor een strakke en moderne look, dan kies je voor houten jaloezieën in een effen kleur. Een witte houten jaloezie of een zwarte jaloezie is een hele stijlvolle en tijdloze oplossing. Je raakt er niet op uitgekeken. Gelukkig maar, want houten jaloezieën gaan jaren mee! Naast een moderne look brengen jaloezieën in een houttint met duidelijke houtnerf brengen ook veel sfeer en gezelligheid met zich mee. Perfect binnen een urban jungle waar het groen van de planten perfect past bij de houtkleur van de jaloezie óf juist een Scandinavische interieurstijl waar hout zeker een aandeel heeft. Kies je voor dat laatste? Zorg er dan voor dat de jaloezie de aandachtstrekker is en je het interieur verder effen kleuren geeft zonder te veel houttinten.

Helemaal van deze tijd

Deze collectie houten jaloezieën passen werkelijk waar overal bij! De kleur, ladderband, bediening en lamel maat zijn helemaal zelf samen te stellen wat ze extra leuk en eigen maakt. De houten jaloezieën zijn gemaakt van een lichte maar sterke houtsoort en worden driekwarts gezaagd. Hierdoor kun je een heel groot gedeelte van je raam bedekken! De Harmony collectie heeft een kooflijst/sierlijst en kan ook aan één stuk bestelt worden om de jaloezieën te bedekken. Ook biedt de houten jaloezie je veel privacy doordat de houten lamellen als ‘dakpannen’ over elkaar heen vallen. Buren kunnen dan dus heel moeilijk naar binnen gluren!

Samenstellen maar!

Nu is het alleen nog een kwestie van samenstellen van de houten jaloezie, totdat deze helemaal naar jouw eigen smaak is en jij je perfecte raamdecoratie hebt. Om je bij de kleurkeuze te helpen kun je gratis kleurstalen aanvragen om de kleuren goed in het echt bekijken en daadwerkelijk zien welke bij je inrichting passen.. Ideaal voor de perfectionisten onder ons!

Hoe ga jij je houten jaloezie samenstellen? Hopelijk heb je door dit artikel genoeg inspiratie opgedaan om er iets leuks en eigens van te maken!