Koffie zetten is van een dagelijks standaard ritueel veranderd naar het maken van een lekker kopje koffie op maat. Het gewone koffiezetapparaat bestaat nog wel, maar veel mensen hebben ervoor gekozen om het zich gemakkelijk te maken met een Nespresso apparaat. Daarmee maak je in een handomdraai het lekkerste kopje koffie. Nespresso werkt met behulp van cups. Die zijn in de winkel en in een online Nespresso aanbieding verkrijgbaar. Ook de apparaten waar de cups in passen worden vaak met korting aangeboden. Door de aanbiedingen goed in de gaten te houden kun je jaarlijks veel geld besparen op de cups.

De werking van een Nespresso apparaat

Een Nespresso apparaat wordt door diverse merken aangeboden. Ze zijn niet allemaal gelijk, dus let goed op welke mogelijkheden je wilt gebruiken. Eén van de meest eenvoudige machines worden gemaakt door Krups. Daar kan alleen Lungo en Espresso mee worden gezet. Als je Ristretto, Espresso, Americano, Cappuccino of een andere luxe kop koffie wilt zetten heb je een apparaat nodig met een melkreservoir. Voor elke smaak worden andere Nespresso Cups gebruikt. De lege cups vallen in een soort afvalbak in het apparaat, dat af en toe moet worden geleegd.

De goedkoopste cups vinden

Omdat Nespresso erg populair is worden de apparaten en de cups op veel plekken verkocht. Er is altijd wel een supermarkt of een online webshop waar je kunt profiteren van een interessante aanbieding. Het is bijna niet te doen om zelf de aanbiedingen van alle webshops en winkels in de gaten te houden. Dat kun je doen door af en toe een site te bezoeken die gespecialiseerd is in Nespresso koffie. Op dergelijke sites zijn alle actuele aanbiedingen te vinden. Meestal kun je direct doorklikken naar de aanbieding en je bestelling doen. Je hebt je favoriete cups of een nieuw apparaat dan de volgende dag in huis.

Wil jij jou Nespresso apparaat een prominente plek geven in de keuken, check onze blog koffiecorner in de keuken: zo doe je dat!