Gadgets in huis zijn erg handig. Iedereen is toch gek op spullen die het leven makkelijker maken. Er zijn niet alleen handige gadgets voor in het huis, maar ook rondom het huis. Wil jij weten welke gadget jouw leven makkelijker maakt en perfect bij jouw past? In dit blog worden zes handige hebbedingetjes gegeven.

Kluis

Heb je belangrijke spullen die je liever niet gestolen ziet worden, of die je goed wilt bewaren? Dan is een kluis een gadget die bij jou past. Bij het aankopen van een kluis is het belangrijk om eerst te bedenken waar in huis je de kluis wilt plaatsen. Als de kluis vol in het zicht staat kan die gemakkelijk meegenomen worden en heeft het geen waarde meer. Om de kans op diefstal te verkleinen zijn er nog een aantal tips waar je rekening meer kunt houden:

  • Veranker je kluis in een muur of wand.
  • Laat anderen niet weten dat je over een kluis beschikt.
  • Zorg dat je de sleutel van de kluis, als je een kluis met een sleutel hebt, goed opbergt.
  • Verberg de kluis zodat het niet opvalt.

kluis gadet

Smartphone

Een smartphone is niet meer te missen in de tijd van nu. Je kunt er zoveel meer mee dan bellen of contact leggen met vrienden of familie. Je kunt er bijvoorbeeld spelletjes op doen, het internet raadplegen, foto’s maken, social media bijhouden en nog veel meer. Met een goedkope Samsung kun je scherpe foto’s maken en gebruik maken van snelle en slimme functies. De strakke ontwerpen zorgen daarnaast ook voor een echte eyecatcher wanneer jij je smartphone uit je broekzak haalt.

 Powerbank

Iedereen heeft het wel eens. Het huis uit lopen en bedenken dat je smartphone nog maar 20 procent heeft. In plaats van een half uur te wachten totdat je telefoon weer een beetje opgeladen is, kun je ook een powerbank meenemen. Het is natuurlijk altijd handig om bereikbaar te zijn wanneer je iets gaat doen. Een powerbank is hier het ideale speeltje voor. Een goede powerbank is niet al te groot en heeft voldoende capaciteit. Hierdoor kun je meer dan één keer je telefoon opladen en kun je de powerbank in je broekzak meenemen. Kies bij het kopen een powerbank die past bij jouw apparaat. Dan kun jij zonder zorgen en met genoeg batterij het huis verlaten!

Homepod

Een homepod is een gadget voor in het huis die niet alleen dient als een speaker, maar nog veel meer. Zo kun je de pod gebruiken door Siri vragen te stellen zoals het openen van berichten, herinneringen of agenda-afspraken. Ook kun je andere slimme accessoires in je huis koppelen aan de homepod zodat je ze via commando’s kunt bedienen. Hoe makkelijk is het om via een vraag aan de homepod je ligt aan te kunnen zetten.

Homepod gadet

Een slimme thermostaat

Met een slimme thermostaat kun je eenvoudig besparen op je energierekening doordat je de temperatuur kunt aanpassen op jou leefpatroon. De thermostaat zorgt voor het automatiseren van de verwarming binnen jouw huis waardoor de ketel minder hard brandt en er minder warmte nodig is. Ook kun je de thermostaat koppelen aan je telefoon waardoor je op afstand de warmte in het huis kunt regelen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken om de rekening wanneer je bent vergeten om de verwarming lager te zetten toen je wegging. Deze gadget voor in jouw huis is dus niet alleen handig maar je verbruikt ook minder.

Slimme thermostaat

BBQ vleesthermometer

Met mooi weer is het altijd lekker om te barbecueën en. Of je nu een groot stuk vlees wilt braden of kleine stukjes, het blijft altijd gokken of het vlees gaar genoeg is. Een vleesthermometer is een handige tool om het vlees op de juiste manier te bereiden. Met een slimme thermometer kun je een timer zetten wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Ook kun je dan de omgevingstemperatuur meten zodat je precies weet wat er in je barbecue gebeurt qua temperatuur. De stappen die je kunt nemen zijn:
1. Plaats de pin op de juiste manier in het vlees.
2. Weet wat de gewenste kerntemperatuur is van het vlees.
3. Zet de timer.
4. Houd de barbecue dicht totdat het temperatuur is bereikt.

Zoals je kunt lezen zijn er een aantal slimme apparaten voor in huis die het leven makkelijker maken en je eigenlijk moet hebben. De gadgets dienen voor gemak, veiligheid of gewoon voor de lol, maar één ding is zeker. Ze zijn niet meer weg te denken uit onze levens.