Ontdek wat je allemaal met krijtverf kunt!

Je hebt er vast wel eens van gehoord, krijtverf. Een leuk product waarmee je de meest creatieve dingetjes kunt bedenken om jouw huis sfeervol aan te kleden. Krijtverf heeft als groot voordeel dat je het op tal van materialen kunt aanbrengen. Vervolgens kun je er met hulp van krijt leuke, handige of inspirerende teksten op schrijven. Is het niet mooi gelukt? Geen punt, je veegt het er zo weer vanaf! Wij geven jou graag wat leuke ideeën waarvoor je krijtverf allemaal kunt gebruiken!

Handig geheugensteuntje

Vergeet nooit meer welke boodschappen je nog moet halen of welke  ingrediënten je nodig hebt voor in jouw nieuwe kookcreaties met deze handige verf. Naast boodschappenlijstjes kun je er ook afspraakjes opschrijven. Misschien heb je wel een toffe life quote die je erop kunt schrijven. Op internet vind je tal van websites waar je inspirerende teksten kunt vinden, handig om inspiratie op te doen. Daarnaast is het voor de kids natuurlijk ook heerlijk zich helemaal uit te leven met leuke tekeningen op de muur.

Creatief met krijtverf 1

Oude producten opnieuw gebruiken

Naast een handig geheugensteuntje kun je krijtverf ook prima gebruiken in combinatie met oude producten. Zoals deze oude  drankflessen, zonde om weg te gooien! Met een likje verf maak je er de mooiste vazen mee en creëer je sfeervolle accessoires voor in  je huis. Je zou er ook nog leuke teksten op kunnen schrijven om ze nog feestelijker te maken.

Creatief met krijtverf 2

Style je voorraad met krijtverf

Bloempotten of voorraadpotten krijgen een hele andere uitstraling in jouw huis door er wat krijtverf op aan te brengen. Op voorraad potten kun je zo handig aangeven welk product er in zit. Zo voorkom je dat je per ongeluk suiker in plaats van zout aan je favoriete gerechten toevoegt. Dat zou natuurlijk zonde zijn.

Creatief met krijtverf 3

Krijtverf heeft als groot voordeel dat het erg dekkend is, je hoeft er daarom ook niet heel vaak overheen te verven om goed resultaat te behalen. De verf is in verschillende kleuren op de markt verkrijgbaar en gemakkelijk te bestellen via verschillende online websites of verfwinkels. De verf leent zich verder ook als prima verf om oude meubels mee op te leuken.

Heb jij nog creatieve ideeën met krijtverf? Laat het ons dan weten!