Hoe kan dat beter dan heerlijk genietend in je eigen tuin of op het balkon. In het voorjaar willen we graag genieten van de zon, de buitenlucht en de prachtige bloemen. Maar dat doe je natuurlijk wel vanuit een comfortabele loungebank, stoel of ligbed. Om het nog prettiger te maken biedt tuinkussengigant een ruim assortiment aan vele soorten kussens in allerlei kleuren, soorten en maten.

Een goed begin is het halve werk en daarom helpen we je graag bij het kiezen van de perfecte tuinkussens. We gaan hier verder op in waardoor de keuze stress wordt verminderd.

Tuinmeubel

Kleurrijk genieten

Een tuinkussen zorgt voor sfeer, uitstraling en ontspanning. Maar waar moet je nou op letten? Aangezien er meer dan 15 kleuren en designs beschikbaar zijn en je wilt niet dat het gaat vloeken met elkaar. Kies daarom voor één kleur in afwisseling met één type design. Hoeveel je hiervan nodig hebt is afhankelijk van de gezinssituatie en de vrienden/familie die op bezoek komen.

Tuinkussens op maat gemaakt

Iedereen heeft een andere smaak en hier is ook over nagedacht. Bij tuinkussengigant kun je eenvoudig in 3 stappen je eigen kussens samenstellen. Bepaal eerst wat voor soort kussen je wilt hebben. Hierbij kun je kiezen uit: een zitkussen – een strakke rug kussen en een plof rugkussen. Vervolgens kies je de gewenste stof en kleur uit. Als laatst zijn de afmetingen heel bepalend. Nog een pluspunt: je krijgt 5 jaar garantie op de stiknaden van de tuinkussens!

Languit ontspannen

Uiteraard wil je ook een mooi kleurtje krijgen nu de zon weer schijnt. Het is zeker een idee om op een plastic ligstoel met een handdoek te liggen. Maar prettig is anders. Daarom zijn er de Deckchair kussens, waarmee kun je heerlijk kan relaxen met een spannend leesboek en een wijntje. De deckchair kussens zijn stijlvol, bestand tegen de Uv-stralingen van de zon en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Begin de lente goed en bestel eenvoudig tuinkussens bij tuinkussengigant.nl. Tuinkussens bieden bescherming voor je tuinmeubels. Zodat je langer kan genieten van uw tuinmeubelen en de zon!