Aangepast meubilair kan in elke omgeving worden gebruikt, omdat het zich aanpast aan de configuratie van verschillende ruimtes. Ze zijn bedoeld voor huizen of appartementen, kleine of grote ruimtes, intieme of sociale ruimtes, met een vierkante of onregelmatige plattegrond (geen gedefinieerde vorm).

Kamers, kantoren, wasserijen, keukens, badkamers: alle delen van de residentie zijn interessant met een goed gepersonaliseerd meubelontwerp. Veel bedrijven werken zelfs met specifieke modules voor elk type ruimte, om de ontwikkeling en montage van de onderdelen ter plaatse te vergemakkelijken.

Wat is het niveau van aanpassing?

Het niveau van maatwerk is zeer hoog en brengt verschillende voordelen met zich mee. Er zijn enkele beperkingen met betrekking tot de grootte van de onderdelen in elk type kleur, maar de kans om een resultaat te bereiken dat zeer dicht bij de verwachtingen ligt is groot. Daarom zijn steeds meer mensen op zoek naar deze oplossing om vrienden met comfort in huis te ontvangen.

Zelfs als gevolg van de mogelijkheid om zich aan te passen aan verschillende ruimtes, worden aangepaste meubels ook uitstekende opties voor commerciële en zakelijke omgevingen. Niets is immers beter dan het hebben van exclusieve stukken om een specifiek merk of idee te vertegenwoordigen.

Waarom kiezen voor maatwerk meubilair?

Het antwoord is eenvoudig: het meubilair aanpassen aan de maatregelen van de omgeving en vooral aan de behoeften van de bewoners. Immers, wie wil er geen ruimtes die uitsluitend bestemd zijn voor de gebruikers en die de dagelijkse gang van zaken vergemakkelijken? Dit en nog veel meer krijg je met op maat gemaakte modellen. Kijk eens aan!

Waardering van jouw favoriete decoratieve stijl

Als jouw huis al een specifiek thema volgt of een renovatie zal ondergaan, is niets beter dan het aan te vullen met elementen die dezelfde lijn volgen als de decoratie. Aangepaste stukken kunnen worden gemaakt op basis van een specifieke stijl. Zo heeft je de mogelijkheid om te kiezen voor modellen met een klassiek of modern design.

Geniet van elke hoek van het huis

Bij steeds compactere huizen en appartementen is het belangrijk om te weten hoe je het beste uit alle ruimtes kunt halen. De kamers worden functioneler met op maat gemaakte garderobekasten. Alle afmetingen zijn tot in de kleinste details gepland, wat een optimale indeling en besparing van nuttige oppervlakte mogelijk maakt.

Je kunt ook perfect beslag voorspellen op hoeken van muren en zelfs op ongelijkmatige oppervlakken. Deze zorg voor de ontmoeting tussen meubilair en constructiedelen maakt het verschil in het gebruik van de omgeving.

Duurzame en resistente onderdelen

Ondanks de verscheidenheid aan afwerkingen worden alle meubelen op maat met grote zorg gemaakt. Bij het fabricageproces worden hoogwaardige materialen gebruikt, zodat de stukken niet alleen een interessant uiterlijk hebben, maar ook een grotere weerstand.

Sommige bedrijven werken bijvoorbeeld met polymeerhars op MDP- en MDF-platen. Het is een materiaal dat een grote kosten-batenverhouding heeft en dat de levensduur van de onderdelen verlengt. Meer veeleisende klanten vinden ook massief houten lijnen om toe te passen in hun projecten.