In deze nare tijd waarin we noodgedwongen in quarantaine zitten, kijken we met een kritische blik naar ons interieur. Muren verven, nieuwe meubels bestellen en.. nieuwe raamdecoratie aanschaffen! Die oude gordijnen of dat vergeelde rolgordijn kon echt niet meer. Ben jij van plan om nieuwe raamdecoratie aan te schaffen tijdens deze tijd? Wij zetten een wel heel populaire vorm van raamdecoratie in het zonnetje. Namelijk: plissegordijnen op maat

Budgetproof raamdecoratie

We vallen maar gelijk met de deur in huis: plissegordijnen van Joe Benelli zijn een van de meest budgetvriendelijke vormen van raamdecoratie op de markt. En dat komt voor velen goed uit. Raamdecoratie is namelijk best een flinke investering. Je vult gewoon online je maten in, kiest de bediening, de afwerking en je krijgt direct de prijs voor jouw nieuwe raamdecoratie te zien. Fijn! 

Je plissegordijnen aanpassen op jouw wensen

Maar waarom zijn plissegordijnen nou zo populair? Dat komt omdat een plisségordijn zo divers is. Er zijn namelijk twee verschillende soorten afwerkingen. Je hebt de standaard uitvoering, waarmee je het gordijn van bovenaf kan laten zakken. Een beetje zoals bij een standaard rolgordijn. Daarnaast heb je ook de zogenoemde top down bottom up uitvoering. Hierbij wordt de stof van het plisségordijn tussen twee koorden verspannen. Aan de boven- en onderkant van het gordijn worden vervolgens handgrepen geplaatst waarmee jij het gordijn op elke gewenste hoogte kan hangen. Wil je ongestoord ontbijten? Dan laat je je plisségordijn aan de onderkant van je raam hangen. Zo kan er nog wel heerlijk zonlicht vanaf de bovenkant van het raam naar binnen schijnen. 

Sfeervol en speels

Naast budgetproof en veelzijdig zijn plissegordijnen ook erg sfeervol. Vergelijk een plisségordijn maar eens met een standaard rolgordijn. Dan is jouw nieuwe plisségordijn toch een stuk sfeervoller! De horizontale vouwen in de stof geven deze raamdecoratie een speelse touch. Bij het bedienen vouwt de stof zich op (of juist uit). Een mooi gezicht en ook veel leuker dan andere vormen van raamdecoratie.