Tegenwoordig wordt het uiterlijk van de elektronische apparaten afgestemd op de populaire interieurstijlen van mensen. Soms nemen de ontwerpers van een product ook de uitdaging aan om een product te ontwerpen dat in ieder interieur mooi past. Hieronder bespreken we enkele van deze stijlvolle apparaten voor in huis.

Minimalistisch design

Een strak interieur is tegenwoordig helemaal in, zo moet alles er strak uit zien. Het minimalistische design wordt vaak toegepast bij speakers. Het bedrijf Google is een goed voorbeeld dat dit minimalistisch design toepast op haar apparaten. Zo hebben de apparaten van Google geen uitstekende knoppen meer, waardoor het een erg strak design is.

Google nest WiFi

Design lampen

Tegenwoordig wordt er erg veel aan gedaan om het design van meubels en accessoires zo strak mogelijk te houden, dit kan onder andere door producten met elkaar te combineren, denk bijvoorbeeld aan een speaker en lamp in één. Ikea is de laatste jaren erg hard aan het innoveren wat betreft stijlvolle producten met een minimalistisch design. Zo heeft Ikea in samenwerking met de speaker fabrikant Sonos een lamp en speaker in één ontworpen.

Persoonlijk design

Vaak kan je het design ook nog aanpassen naar eigen smaak. Dit hoeft niet altijd een kostbare ingreep te zijn, maar kan al vrij simpel. Ga bijvoorbeeld tablethoesjes kopen met een gepersonaliseerde print erop. Hetzelfde geldt voor telefoons; deze elektrische apparaten kun je eenvoudig personaliseren door ze te graveren, of voor een gepersonaliseerd telefoonhoesje te zorgen. Zo zijn Oppo a72 hoesjes bijvoorbeeld te verkrijgen in veel verschillende stijlen, waardoor je je telefoon zelfs kunt laten matchen met je interieur.

Stijlvolle elektronische apparaten in zwarte kleur

Tegenwoordig zijn zwarte apparaten niet meer weg te denken uit een interieur. Van een zwarte waterkoker tot een zwarte koelkast; elk apparaat is tegenwoordig in het zwart verkrijgbaar om het zo te laten matchen bij trendy interieurs. Naast een volledig zwart apparaat, wordt er ook vaak gebruik gemaakt van de combinatie zwart met hout. Deze combinatie is vaak terug te zien in tafels en stoelen. Via een stijlvol zwart Sonos boxje kan een dergelijk interieur op stijlvolle manier van gadgets worden voorzien.

Vaak zijn de producten met een minimalistisch uiterlijk ook slimme apparaten, wil je meer weten over een slim huis? Bekijk dit blog.