Met een Sonos Beam aanbieding haal je het nieuwste product van Sonos in huis voor een aantrekkelijke prijs. De Sonos Beam is een smalle soundbar met een breedte van slechts 65 centimeter, die echter dezelfde uitstekende prestaties levert dan de grotere exemplaren. Door de geringe afmetingen kun je hem goed verbergen in het interieur. Dat hoeft echter niet, want de Beam heeft een fraai design. Hij is zelfs verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit. Door de strakke vormgeving is het een sieraad in elk interieur. Net zoals de andere producten van Sonos is dit ook een intelligent apparaat.

Slimme speaker

De Sonos Beam is erg eenvoudig in het gebruik. Met behulp van Google Assistant welke muziek er moet worden gespeeld. Hij kan ook met de stem worden bediend via Siri, de assistent van Apple. Om van de volledige functionaliteit gebruik te kunnen maken moet je nog wel een aantal andere componenten van Sonos aanschaffen. Om van de Beam een intelligente soundbar met de Google Assistent te maken heb je Play One nodig. Voor stembediening met Siri moet een Airplay 2 update worden geïnstalleerd. Vanaf dan kun je al je Apple devices via de Sonos Beam streamen.

Sublieme geluidskwaliteit

Speakers van Sonos stonden al bekend vanwege hun geweldige geluidskwaliteit, maar die is door de Sonos Beam nog verder verbeterd. Dat wordt onder andere bereikt door vijf field microfoons en een meervoudige echo onderdrukking. Die is afgestemd op het gebruik van de Beam, dus op het afspelen van muziek of bij gebruik als home cinema. Als je al meerdere speakers van Sonos hebt, kunnen die in verschillende ruimtes worden geplaatst. Het volume is in elke ruimte in te stellen. Als je niet in elke ruimte dezelfde muziek wilt horen kan dat ook, want voor elke kamer is een eigen stream in te stellen.