Heb je een horecazaak of ben je gewoon volledig verzot op hoge kwaliteit koffie? Dan moet je zeker eens kijken naar Rocket espressomachines. Dit merk is Italiaans en maakt nog met de hand espressomachines. Er zijn heel wat uitvoeringen met verschillende kleuren en modellen. Het is dus geheel aan jou welke van de Rocket espressomachines in jouw woning en keuken passen of juist bij jouw horecazaak. Ze kunnen namelijk evengoed professioneel in de horeca ingezet worden als bij je thuis op het aanrecht staan. Zolang je daarvoor de ruimte hebt.

Barista aan huis

Iedereen wil wel barista worden met zo’n Rocket espressomachine. Je kunt er namelijk alle kanten mee op. Net als bij de meeste espressomachines zet je er natuurlijk vooral espresso mee. Maar ook vollere kopjes koffie ze je met een Rocket. Daarnaast zitten er op de apparaten natuurlijk een stoompijp en heet waterkraan. Als een espressomachine een warmtewisselaar heeft, kun je meestal ook tegelijkertijd stomen, koffie zetten en heet water tappen. Ideaal voor fanatieke cappuccinodrinkers, omdat het water niet eerst hoeft af te koelen om het risico te beperken dat de koffie verbrandt wanneer je hem zet.

Meer van Rocket

Rocket is niet voor niets een Italiaans koffiemerk. Behalve de espressomachines hebben ze nog veel meer nodige zaken voor de heerlijkste kopjes koffie. Zoals de kopjes zelf in verschillende formaten. Geschikt voor espresso of juist cappuccino. Ook melkkannen vind je in het assortiment. En wie echt zo vers mogelijk koffie wil kunnen zetten, kiest voor een Rocket bonenmaler. Daarmee maal je je eigen bonen en kun je direct de gemalen koffie gebruiken voor je espresso.