Woonaccessoires maken je huis echt eigen. Je kunt je huis nog zo leuk inrichten met meubilair, maar woonaccessoires geven je inrichting een identiteit. Het maakt je huis echt af! Je kunt je huis met zoveel verschillende accessoires aankleden, maar mijn favoriete woonaccessoires zijn toch echt de theelichtjes. Ze maken je huis ontzettend sfeervol. Het maakt niet uit welke stijl je huis is of welk seizoen het is. Theelichtjes kunnen (in mijn ogen) echt altijd en overal!  Theelichtjes kun je echt overal neerzetten! Hieronder staat mijn top 5 van leukste plekjes waar je theelichtjes kunt neerzetten in je huis!

Top 5 leukste plekjes voor mijn lievelingswoonaccessoires.

1. De badkamer
2. Op de etenstafel
3. Boven of naast je bed
4. In de woonkamer
5. Naast je werkplek (als je die hebt)

Dit zijn mijn lievelingsplekjes om theelichtjes neer te zetten. Op deze plekken ben je elke dag te vinden. De badkamer en de etenstafel zijn toch wel mijn favoriete plekjes. Als ik in bad ga dan zet ik altijd drie theelichtjes op de badrand. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens het badderen. Het liefst gebruik ik ook nog heerlijke geurkaarsjes! Uiteraard gebruik ik wel drie dezelfde geuren want als je drie verschillende geuren kiest dan gaan ze zich mengen en dan wordt de geur heel overheersend. Bij het avondeten staan er bij mij thuis ook altijd kaarsjes op tafel. Vooral in de winter als het al vroeg donker is. Dit creëert gezelligheid aan tafel.

Theelichtjes zijn er in alle soorten en maten! Het makkelijkste is natuurlijk om ze gewoon bij de Blokker of bij de Hema te kopen maar als je een beetje creatief bent, is het heel leuk om ze zelf te maken. Op Pinterest ben ik echt de leukste creaties tegen gekomen! Hier een top 5 van de leukste zelfgemaakte theelichtjes!

Top 5 leukste zelfgemaakte theelichtjes!

Nummer 1.

Nummer 2.

Theelichtjes

Nummer 3.

Theelichtjes

Nummer 4.

Nummer 5.

Theelichtjes

Weet jij nog een leuk plekje voor theelichtjes? Laat het me weten in een reactie!