Wat is er nu gezelliger dan lekker lunchen met je vriend, vriendin, vader, moeder of wie dan ook? Niets, vinden wij bij My Lovely Home. Vanuit die gedachte schreven wij dit blog, waarin we tips delen hoe je een lunch voor 2 zo gezellig (en lekker) mogelijk maakt. Lees, geniet en leer!

We gaan hierbij niet uit van een lunch op een terras, bij een restaurant of een bistro, dat vinden we te standaard. Zelf kun je namelijk zo veel lekkers maken en meenemen, en zeg nu eerlijk: een ouderwetste picknick is toch veel authentieker. Broodjes van een lekkere broodjeszaak, vers sapje erbij en nog wat extra snacks; en klaar is Kees. Onderstaand geven we nog enkele tips die het nog gezelliger maken.

lunch-voor-2

Lunch voor 2, altijd kleedje mee

Een van de essentials bij het picknicken of samen lunchen is het welbekende picknickkleedje. Zonder kleed kun je er vanuit gaan dat je vies wordt, of net niet helemaal lekker zit. Daarnaast is het gunstig om je eten en andere producten op te zetten.

Extra eten mee, want je blijft altijd langer

Een gouden tip: zorg er altijd voor dat je genoeg eten en drinken bij de hand hebt, want negen van die tien keer blijf je langer zitten/hangen dan je op voorhand had gepland. Neem die lekkere broodjes extra mee, zorg voor een extra drankje (alcohol of niet) en houd je niet vast aan een vooropgesteld tijdschema of dergelijke.

lunch-voor-2

Eettips: 5 uit duizenden

Je kan tig dingen bedenken die lekker zijn tijdens de lunch, wat dacht je bijvoorbeeld van een frikandellen vlaai? Ga je lunchen met een sportieveling die op zijn/haar voeding let? Dan zit je met proteïne pannenkoeken en vers fruit (als topping) altijd goed! Al die zogenaamd luxeuze producten zijn helemaal niet nodig, met een vers broodje van de bakker, wat chips, koekjes en een combinatie van bijvoorbeeld jus d’orange en bier/wijn zorg je er echt wel voor dat je een leuke middag gaat hebben. Geen poespas, noemen we dat.