Waar vind je nu de leukste inspiratie voor je interieur? Er zijn tegenwoordig zoveel inspiratiebronnen dat je niet meer weet waar je het zoeken moet! Er zijn zoveel woonwinkels en woonmagazines dat je niet meer weet welke nu echt leuk is en welke wat minder. Dit is natuurlijk voor iedereen anders maar er zijn wel een aantal woonmagazines en winkels die er tussen uit springen. Vandaag vertel ik je wat meer over de magazines die ik echt leuk vindt!

Zoals ik net al aangaf zijn er ontzettend veel woonwinkels en woonmagazines tegenwoordig! Maar waar kun je nu echt inspiratie vandaan halen? Hieronder mijn top 5 van leukste woonmagazines en een top van leukste woonwinkel!

Top 5 leukste woonmagazines

5. Residence

Op nummer vijf staat bij mij het magazine Residence. Dit is het magazine van de Nederlandse en internationale designers. Het blad verschijnt één keer in de maand. Het magazine gaat voornamelijk over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieurs en accessoires maar dat is niet alles! Het magazine gaat ook dieper in op de achtergrondverhalen van kunstenaars en ontwerpers.

4.  Seasons

Op nummer vier staat het tijdschrift Seasons. Bij dit tijdschrift gaat het echt om het seizoen en het landelijk leven. Wat ik super leuk vindt aan dit tijdschrift is dat er heel veel tips instaan om je interieur mee te decoreren!

3. Eigen huis & interieur

Eigen huis & interieur staat bij mij op nummer 3! In dit tijdschrift vind je de mooiste huizen in binnen- en buitenland maar dat is niet alles! Ze schrijven ook regelmatig leuke stukke over lifestyle stuff! Ontzettend interessant om te lezen!

2. Home and garden

Home and Garden is het perfecte tijdschrift als je van interieur en tuinieren houdt! Het tijdschrift biedt een goede verdeling tussen deze twee dingen! Er staan vaak hele gave ideeën in, die betrekking hebben tot een huis of tuin!

1. Vtwonen

Dit populaire magazine brengt je elke maand op de hoogte van de nieuwste trends en weetjes.  Je leest in dit tijdschrift alles over het inrichten van je interieur. Ook lees je verhalen van inspirerende ontwerpers en designers!