Nog een aantal weken en dan is het alweer Kerst. Kan iemand geloven hoe snel dit jaar is gegaan? Dit jaar is voor weinig mensen eentje voor in de boeken, dus laten we snel kijken naar 2021 en de trends die we het aankomende jaar veel gaan zien. We zetten de eerste alvast voor je in het zonnetje: een lamellendak!

Nu al investeren in een mooie tuin voor aankomend voorjaar

Kerst vieren we (waarschijnlijk/helaas) alleen en geen vuurwerk meer tijdens de jaarwisseling. Dan maar focussen op wat wel kan en dat is weer naar buiten zodra de zon schijnt. Dat lijkt misschien ver weg, maar over een maand is het alweer de kortste dag van het jaar en vanaf dat moment wordt het alleen maar beter. In de eerste lockdown hebben veel mensen al aan het huis en de tuin gewerkt of zijn er juist plannen gesmeed om dat aankomend jaar te doen. Daarom mijn tip: begin nu alvast te kijken naar de opties voor jouw tuin of terras. Vraag een offerte aan, bijvoorbeeld de lamellendak prijs verschilt natuurlijk per aanbieder of ga langs bij een showroom of woonwinkel (wel volgens de maatregelen, he?). Zo hoef je straks niet in de rij te staan en kun je bij de eerste zonnestralen al genieten van een mooie tuin.

Maar even: wat is een lamellendak?!

>Je opende dit blog waarschijnlijk omdat je nieuwsgierig bent. Een lamellendak wordt namelijk echt een grote trend. Maar wat is dat eigenlijk, een lamellendak? Eigenlijk heel simpel: het is een terrasoverkapping met een dak gemaakt van lamellen. In gesloten toestand overlappen deze lamellen elkaar, zodat je bij een flinke regenbui nog steeds droog zit. En als de zon zich dan eindelijk weer laat zien, kun je de lamellen met een afstandsbediening laten openen. Zo kun je bij elke weersomstandigheid van je tuin genieten. Zelfs in de winter dankzij optionele terrasverwarmers die je in het frame kunt laten plaatsen.

Plaats je loungeset onder je nieuwe lamellendak, zodat je de hele dag met je partner, je gezin of met vrienden en familie kunt genieten van de luxe die een lamellendak biedt!

Wil je het dak gaan schoonmaken? Vergeet er dan niet aan om veilig te werken op hoogte en kies voor een dak valbeveiligingssysteem waarmee je veilig het dak kunt schoonmaken.