Heb je kunststof kozijnen besteld? De kans is groot dat in er ergens in een fabriek hard gewerkt wordt aan de productie hiervan! Een volgende stap is het monteren van je kunststof kozijnen. Doe je dit zelf, of laat het je doen door vakkundige monteurs? Je kunt kunststof kozijnen laten zetten door een expert. Zo zorgen ze ervoor dat de kozijnen vanuit de fabriek binnen vier weken bij je worden afgeleverd. Hier staat een monteur klaar om de raamkozijnen, deurkozijnen of bijvoorbeeld kunststof schuifpui direct voor je te plaatsen. Kunststof kozijnen monteren is geen makkelijke klus en moet op nauwkeurige wijze worden uitgevoerd.

Montage van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen monteren begint over het algemeen bij het verwijderen van oude kozijnen. Wellicht heb je voorheen al kunststof kozijnen gebruikt? In dat geval kunnen kunststof kozijnen worden gerecycled. Zo wordt het milieu minder zwaar belast. In het geval van houten kozijnen wordt ervoor gezorgd dat het restmateriaal voor je wordt afgevoerd. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar! Een volgende stap is het controleren van de gevel. Mocht er sprake zijn van schade aan de gevel, dan wordt dit hersteld. De laatste stap is de montage van kunststof kozijnen. Pas wanneer je volledig tevreden bent vertrekken de monteurs.

Kunststof kozijnen inclusief montage

Het is aan te raden om kunststof kozijnen inclusief montage af te nemen. Dit bespaart je veel tijd en moeite! Zelf kunststof kozijnen monteren is erg lastig. Kies daarom liever voor vakkundige monteurs, die precies weten hoe de kozijnen gemonteerd dienen te worden. De kans op fouten of schade aan je kozijnen is hierdoor minimaal! Experts plaatsen niet alleen nieuwe kozijnen, maar zorgen ook voor het afvoeren van je oude kozijnen.

Kunststof kozijnen laten monteren door monteurs

Wil je je nieuwe kunststof kozijnen laten monteren door monteurs? Geef het aan tijdens een eerste adviesgesprek, of bij het plaatsen van uw bestelling. De monteurs zijn vakmensen, wat onder meer blijkt uit het VKG-keurmerk waarover het bedrijf beschikt. Daarbij zit er standaard garantie aan op de gemonteerde kunststof kozijnen. Ook handig: de afwerking van de kozijnen aan de binnenzijde van je woning kan ook worden verzorgd. Denk aan de montage van stijlvolle kunststof vensterbanken!