De lente staat om de hoek, wat betekent dat er geen betere tijd is dan nu om een aantal eenvoudige, maar betaalbare toevoegingen aan je ruimte te maken. Er zijn oneindig veel manieren om de perfecte lente in je huis te brengen, zoals het schakelen van kussens of het toevoegen van vers groen en een vaas met een verleidelijk bloemstuk. Je kunt ook interesse wekken door het gebruik van adembenemende wanddecoratie of tafelaccessoires.

Of de seizoenen nu echt veranderen of dat je alleen de lente wenst, het kan net zo eenvoudig zijn om je huis nieuw leven in te blazen als om enkele accenten te verwisselen. Het is gemakkelijk en betaalbaar om je ruimte voor het seizoen bij te werken met deze lente versieringsideeën.

Accentueer je leefruimte

De lente is het perfecte moment om kleur en een fris, luchtig gevoel aan je huis toe te voegen. Als je op zoek bent om dit te doen met een aantal grotere statement stukken, kijk dan niet verder dan je woonkamer. Begin met het verfrissen van je leefruimte vanaf de grond! Het toevoegen van een nieuw vloerkleed aan je ruimte zal helpen om al je andere decorstukken samen te voegen en kan helpen om designelementen in je huis in balans te brengen. Niet alleen dit, maar ze voegen ook een niveau van persoonlijkheid en charme toe aan een kamer, die beide bijdragen aan de algehele stijl van je ruimte. Kies voor frisse en heldere kleuren voor veren, zoals lichtblauw, groen en geel. Je moet ook rekening houden met het patroon. Bloemige patronen zijn synoniem met lente en ze kunnen werken met een breed scala aan ontwerpstijlen.

Een accentstoel met een licht en kleurrijk patroon kan helpen om je huis dit voorjaar te vernieuwen.

Wil je persoonlijkheid, een vleugje kleur en extra zitplaatsen aan je ruimte toevoegen? Probeer dan eens een accent stoel! Net als bij een kleed met accent wil je er zeker van zijn dat de accentstoel niet alleen de stijl accentueert, maar dat de grootte en de kleur goed passen bij je bestaande inrichting. Of je nu een accentstoel kiest in een eigenzinnige kleur, vorm of stof, het kan een geweldig voertuig zijn om een statement te maken in een ruimte. Een veerprint met effen kleuren en eenvoudige patronen zoals een eenvoudige worp of decoratieve mand zorgt voor evenwicht in je ruimte en een levendig, fris gevoel.

Omhels Bloemen

Laten we eerlijk zijn, het is geen lente als er geen bloemen of bloemstukken zijn. Nu de lente terug is, is het eerste wat we willen toevoegen een vleugje van het buitenleven in ons huis. Accentueer de vrolijke uitstraling door een bloemenboeket in het midden van je  eetkamertafel te plaatsen in een adembenemende vaas. Deze in het oog springende vazen en schikkingen creëren een levendig en helder gevoel bijna overal waar ze geplaatst zijn. Voor een gedurfder statement kunt je een bloemmotief proberen door middel van een prachtig bloemmotief of een olieverfschilderij! Elk van deze opties zal direct een boeiend middelpunt in je huis creëren dat ideaal is voor het voorjaar, maar toch het hele jaar door kan worden genoten.