Of je nu een starter bent of al een eigen woning hebt, als je een nieuwe woning wil kopen wil je dat zo goed mogelijk doen. Natuurlijk kun je het een en ander rondvragen in je vriendengroep. Maar net als bij het kopen van een auto of meubels wil je zo goed mogelijk advies. Wij vertellen je de voordelen van het kopen van een woning met goed hypotheekadvies

De grootste lening die je ooit aangaat

Mensen vergeten het vaak: je hypotheek is de grootste lening die je – waarschijnlijk – ooit aan gaat. En daar blijven we verrassend genoeg rustig over. Terwijl je heel wat geld kwijt bent aan rente, geld dat je natuurlijk graag aan andere dingen had willen uitgeven. Kies daarom voor een hypotheekadviseurs die niet alleen kijkt naar het maximaal te lenen bedrag met jouw inkomen, maar ook naar datgene waar jij blij van wordt. Wil je graag minder werken zodra je een gezin krijgt? Of staat een grote reis nog op jouw bucketlist? Samen kijk je naar de mogelijkheden om wensen te combineren. De wens om een huis te kopen, maar ook de wens om te kunnen (blijven) doen waar jij gelukkig van wordt.

Je betaalt nooit te veel

Stel dat je jouw droomhuis hebt gevonden. Perfecte plek, genoeg ruimte, centraal (of juist niet) en eigenlijk precies zoals jij het hebben wil. Alleen die prijs… Je weet dat het aan de hoge kant is, maar stel je voor dat je er over een jaar zelf woont?! Een hypotheekadviseur helpt je bij het maken van keuzes. Door ruime ervaring weet je adviseur of de vraagprijs matcht met wat het jou oplevert. Je adviseur zal je namelijk ook vertellen wanneer jouw droomhuis echt te hoog gegrepen is. Niet alleen qua vraagprijs, maar ook wat betreft maandelijkse lasten. Een duur huis willen kopen als je binnenkort minder wil werken is niet de beste keuze.

Een hypotheekadviseur in de buurt

Het fijnste is natuurlijk als de hypotheekadviseur bekend is in jouw buurt. Hij weet dan precies wat de markt in de regio doet, waar veel verloop is, wat de grond waard is en of de vraagprijs van een woning goed of te hoog is. Zoek daarom een adviseur in de buurt. Via Google kom je al een heel eind, maar je netwerk kan je daar waarschijnlijk ook goed bij helpen.

Ben je op zoek naar goed hypotheekadvies? Schakel dan de hypotheekadviseur in Lelystad in voor een gedegen advies en laat je informeren over de mogelijkheden voor een hypotheek.