Met grauw of erg koud weer is het fijn om in een warm en gezellig huis thuis te komen. De verwarming hoog zetten is daarbij niet het enige wat warmte kan toevoegen aan jouw thuis. Lees daarom in dit artikel over hoe je je huis lekker warm en cozy kan aankleden met wollen plaids en spreien!

Warme deken voor op de bank met een wollen plaid

‘s Avonds op de bank kruipen om even te relaxen na een lange dag is natuurlijk erg fijn. Om de jezelf en je voetjes lekker warm te houden is een wollen plaid erg lekker om onder te kruipen. Een deken van wol is lekker zacht en behoudt goed de warmte van je lichaam. Zeer moeilijk om weer onder vandaan te komen dus! Een warme deken voor op de bank met een kop thee maakt dé perfecte combinatie voor een leuke serie, film of je favoriete programma! En vergeet niet wat lekkers om te snacken natuurlijk!

Oranje plaid

Warm in de slaapkamer met een sprei voor op bed

Ook in de slaapkamer kun je het soms frisjes hebben, vooral ‘s nachts als de verwarming laag staat. Voor een goede nachtrust kun je dan een lekker grote sprei gebruiken om extra warm onder de dekens te kunnen liggen. Een mooie sprei staat ook nog eens erg leuk in de slaapkamer. Er zijn een heleboel spreien in verschillende kleuren en materialen. Er is altijd wel eentje die bij de stijl van jouw slaapkamer past! Ze zijn ook niet alleen mooi, spreien zijn ook erg handig. Je bed ziet er sneller netter uit met een sprei over de dekens, het geeft een echt gevoel van luxe en stijl. Ook een leuk idee voor bij je studentenkamer inrichten. Zo wordt je kamer al snel een gezellige plek.

Met een wollen plaid en een sprei voor op bed kan jij dus helemaal winterklaar het seizoen ingaan. Welk materiaal of welke kleur je ook kiest, ze zitten allemaal vol gezelligheid en warmte voor jouw thuis!

Sprei voor op bed