De houten plafondlamp is terug van weggeweest en populairder dan ooit. Je mag gerust zeggen dat de houten lamp een trend is. De houten lampen zijn namelijk niet meer weg te denken uit landelijke interieurs, maar komen ook steeds vaker voor in moderne interieurs. Houten lampen zijn namelijk eindeloos te combineren en passen goed bij elke materiaalsoort. Er is veel aandacht voor design, maar ook duurzaamheid is zeer belangrijk. Door te kiezen voor houten lampen, creëer je een warme sfeer in huis.

A tot Z LED heeft ook verscheidene houten lampen in haar assortiment en het assortiment zal alleen nog maar blijven groeien. Wij merken dat er veel vraag naar is en daarom bezoeken wij elk jaar de verlichtingsbeurs in Guzhen, China om nieuwe ideeën op te doen en nieuwe producten toe te voegen aan onze huidige collectie. Vooral de houten lampen staan hoog op ons prioriteitenlijstje. Afgelopen jaar was de Madera Sauce niet aan te slepen. De lamp heeft een uniek design, is sfeervol en verspreidt voldoende licht. De lamp past perfect boven uw eettafel, alleen maar ook met meerdere naast elkaar. Bovendien kun je de lamp combineren met andere lampen van het merk Madera om een leuk effect te creëren.

hanglamp hout rondhanglamp rondhanglamp rond

Een andere favoriet is de Madera Guarida, eveneens een prachtige hanglamp met open spijlen die zorgen voor een speelse lichtverdeling. De lamp is toepasbaar in verschillende woonstijlen en kan moeiteloos in elke leefruimte geplaatst worden. De lampen hebben allemaal een grote fitting (E27) en wanneer u kiest voor een Filament LED lamp ontstaat er een prachtig effect wanneer de verlichting is ingeschakeld.

Daarnaast heeft A tot Z LED een groot aantal hanglampen, tafellampen en staande lampen met een houtelement. Bijvoorbeeld industriële hanglampen met een houten topping of een staande lamp met een houten voet. Zo’n lampen passen perfect in elk soort interieur door de combinatie van verschillende materialen. Ook als u op zoek bent naar industriële, landelijke, moderne of design lampen bent u bij A tot Z LED aan het juiste adres. Van lampen voor in de woonkamer, voor op kantoor of nachtlampjes voor de allerkleinste, A tot Z LED heeft het allemaal.

led lamp