’s Avonds steken we binnen de kaarsjes weer aan om vervolgens onder een warm plaid op de bank te duiken. Nog even en we maken het buiten, onder de overkapping of in de tuinkamer ook weer gezellig met sfeervolle kerstverlichting en winterse decoratie. Zonde dat we alleen in de zomer genieten van het buiten zijn en in het najaar massaal naar binnen trekken vind je niet? Ook in het najaar kun je heerlijk genieten onder jouw veranda of in de tuinkamer. In dit blog geven we jou tips waardoor je zelfs in het najaar kunt genieten van het knusse buitenleven

Een kacheltje doet wonderen

Wanneer je een afgeschermde ruimte hebt zoals een tuinkamer is het makkelijk om de ruimte te verwarmen door bijvoorbeeld een terrasverwarmer. Heb je een houtkachel in je buitenruimte? Dit is helemaal genieten en daarnaast ook nog eens een echte sfeermaker. Haal de kaarsjes en plaids naar buiten. Op die manier blij je zeker warm.

Maak een gezellig kampvuur

Maak in je tuin een klein kampvuur door gebruik te maken van een kleine vuurkorf. Mocht een terrasverwarmer of kachel niet genoeg zijn steek dan de vuurkorf aan. Wanneer het wat frisjes word warm je jezelf snel weer op bij een lekker vuurtje. Lekker hapjes en drankjes erbij en je hebt gegarandeerd een gezellige, knusse najaar avond.

Een fijne loungeset met warme kussens

Een fijne plek begint bij het kiezen van een zachte loungeset waar je heerlijk in weg kunt dromen. Kies bij voorkeur voor een stoffen loungeset en stoffen stoelen. Hier krijg je meer warmte van en daarnaast zit het veel fijner dan een plastic tuinstoel. Houd rekening met de stijl van je tuin wanneer je een tuinset aanschaft. Ga je bijvoorbeeld voor een landelijk of vintage geheel, of ben je op zoek naar een wat luxere uitstraling met moderne luxe tuinstoelen? Ben je er toch nog niet helemaal over uit? Bij 4 Seasons Outdoor kun je terecht voor mooie tuinmeubels in alle sferen. Zoals de naam je misschien al doet vermoeden hebben zij tuinmeubels die geschikt zijn voor alle seizoenen zodat je ook in het najaar buiten kunt genieten.

Decoratie is the key!

Zowel binnen als buiten maakt decoratie de ruimte compleet en huiselijk. Dus ga helemaal los met kerstverlichting, kaarsen, kerst stukjes en andere decoratieve elementen. Hoe meer decoratie jij toevoegt, hoe gezelliger, knusser en warmer je buitenruimte aanvoelt. Zo blij jij zelfs in de winter het liefst buiten zitten!