MediaMarkt is een van de winkels waar je ieder jaar terecht kunt voor goede Black Friday deals. Hier vind je goede kortingen op elektronica en huishoudelijke apparaten: wanneer je artikelen uit deze categorieën nodig hebt is het dan ook zeker slim om af te wachten tot Black Friday. Wat moet je weten over Black Friday bij MediaMarkt? Hier lees je hoe je je goed voorbereid op Black Friday bij MediaMarkt.

Dit moet je weten

Black Friday valt ieder jaar op een vrijdag, maar niet ieder jaar op dezelfde datum. Dit komt omdat Black Friday valt op de dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten. Deze dag valt altijd op een donderdag: dit zorgt ervoor dat de datum niet ieder jaar hetzelfde is. In 2020 viel Black Friday op 27 november en in 2021 valt Black Friday op 26 november. In 2022 zal Black Friday vallen op 25 november.

Van welke deals kun je bij MediaMarkt profiteren? Dit wordt vaak pas kort van tevoren bekend gemaakt, maar het is wel goed om te weten dat de kortingen gelden op elektronica , huishoudelijke apparaten en witgoed. Dit zijn de populairste categorieën die ook bij MediaMarkt het meest te vinden zijn. Voor hoge korting op een koelkast of stofzuiger ben je tijdens Black Friday dan ook aan het juiste adres bij MediaMarkt. Hoe hoog de kortingen zijn wordt ook nader bekend gemaakt. Wel is uit eerdere edities gebleken dat de kortingen meestal oplopen tot wel 50%.

Voorbereiden op Black Friday bij MediaMarkt

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de aanbiedingen van Black Friday MediaMarkt, zodat je weet wat  je kunt verwachten. Wees er ook op tijd bij, zodat je niet naast de beste aanbiedingen grijpt. Tot slot is het slim om je aankoop online te doen: dit scheelt je veel tijd en is daarnaast nog makkelijker.